EltenLink

#1 lalar123

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak mogę tę grę znaleźć? Będę wdzięczny.

Przypis moderacji: usunięto zbędny fragment wpisu.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
Edited 2023-11-20 13:47

#2 titomaton

Jeśli to jest ta gra od accessiware, to masz link:
https://1drv.ms/u/s!As90Tc-CPYJXkPtkJCNe1aBrkATMOA?e=c7lwdV

2023-12-16 12:59

#3 lalar123

Jesteś suuuuper! dziękuję. Nigdzie tego znaleźć nie mogłem.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2023-12-18 11:54

#4 matius

A o czym jest ta gra?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-12-20 11:16

#5 lalar123

to jest endless runner prowadzisz sanie mikołaja musisz dostarczyć prezenty i uważać na fajerwerki klawiszologia. lewa i prawa strzałka skręcasz saniami i tyle chyba.

2023-12-23 12:55

#6 martinus

jeśli masz dobry słuch i refleks, to ta gra jest dość prosta.

May the force be with you!
2024-01-10 18:43

#7 bratczyk96

A czy jest ona po polsku lub ewentualnie po rosyjsku?

Pozdrawiam
2024-08-28 07:56

#8 Adasadula

nie

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-08-28 09:56