Forum

Co za 0 hour assault?

Gry audio (dyskusja ogólna)

djsenter

#1 ·

Hej, generalnie dzisiaj na AG widziałem coś od typa, który nazywa się Maragas, nazwa użytkownika mi przypomina ścierwo o nazwie Future Life, tak samo jak NBM Studios, czyli ta pseudo firma która przecież wypuściła Future Life i zarabiała na graczach.
Z jakiegoś jednak powodu nikt nic o tym nie mówi, wszyscy się jarają grą i teraz nie wiem, czy jestem jakiś nie do edukowany, czy nagle ludzie zmienili zdanie na temat FL o 180 stopni czy co? Wytłumaczy mi to ktoś śledzący temat?
Senter San

Adasadula

#2 ·

Edited
bo to to ścierwo od nbmstudio, pewnie jakiś następny wirus typu fl rw czy inne od niego

djsenter

#3 ·

To dlaczego wszyscy na forum AG o tym zapomnieli i jarają się grą jak jakieś młokosy?
Senter San

AXM04

#4 ·

Bo to AG, xD
-- (djsenter):
To dlaczego wszyscy na forum AG o tym zapomnieli i jarają się grą jak jakieś młokosy?

--
"Dies irae, dies illa,..."

djsenter

#5 ·

Zazwyczaj jednak krzyczą, że klon, że malware, to i tamto, nie są takimi pelikanami. Jestem zadziwiony, brak słów.
Senter San

pates

#6 ·

Ludzie się zmieniajooo, hehehehehe.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

LordKiller

#7 ·

0 hour assauld to kolejna strzelanka po prostu. Tylko w ogóle nie mogę nikogo zabić.xd. Bronie nie są pod 1, 2, 3, itd. Pod 1 jest nuż, ale inne bronie są pod tabem i wybieramy enter. W FL nie grałem, ale 0 hour assault średnio polecam. Już lepsze COAS, bo da się zabijać.

LordKiller

#8 ·

Już wiem jak się w to gra, tyle, że skakanie jest OP i można tym stać się nieśmiertelnym mimo ataku kilku graczy.

LordKiller

#9 ·

Jest zbyt mało zaawansowanej broni, a jak bronię są, to nuż jest od nich lepszy.xd

djsenter

#10 ·

Czyli kolejny dowód na to, że nie warto nawet tego czegoś tykać kijem
Senter San

mojsior

#11 ·

tak was pocieszę ale może kiedy ś w pełni pogramy w fortnite, ponoć jest jakiś koleś co robi skrypty do tej gry ale mało o tym wiem, więc niewiele mogę powiedzieć, ale jeśli kiedyś fortnite będzie w pełni grywalne, to si ę odechce tym psełdo devom robić psełdo strzelanki

Adasadula

#12 ·

znam gościa który w fortnite grał, są mody

daszekmdn

#13 ·

Edited
Dlaczego? Dlatego, że nie wrzucił tego Felix weber a ludzie nie umieją czytać xDDD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

michal---

#14 ·

Edited
A czy te gry od nich to są na prawdę wirusy? Co one robią tak z ciekawości? I czy future life to jeszcze istnieje???????????
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!

Adasadula

#15 ·

Niee, FL martwy od 3 lat już jak nie więcej, jego następcą jest real world. Co do tych wirusów: jest takie powiedzenie, złodziej który ukradł wczoraj nadal jest złodziejem. Analogicznie z Cwelixem Webberem. Łatka jaką mu przyklejono została, bo zrobił wiele szkód na komputerach różnych ludzi w przeciągu swojej nie tak długiej działalności dewelopersko-klonerskiej.

michal---

#16 ·

Ej dobra po dokładnym przeczytaniu wątku o future life to chyba już se nie pogram w gry od NBM studios.

michal---

#17 ·

wiecie, że to jest nawet na iphony?

LordKiller

#18 ·

Wiem, ale grać się nie da.