Witam Państwa serdecznie! W tym wątku chciałbym, abyśmy podzielili sie nazwami zespołów muzycnych. Nazwy te mają byc fajne, ciekawe, śmieszne lub nietypowe. Jeden z białoruskich zespołów działających na podlasiu, a konkretniej w Michałowie nie opodal Białegostoku działa zespół białoruski pod nazwą Czerwone szpilki. Zachęcam do udzielania sie w tym wątku.
Zabili mi żółwia, Sto twarzy grzybiarzy, Łzy, Kombi, Cela nr 3, Dj-dupa, Kury, Bloodhoundgang, Arka satana, Siekiera, Róże europy, Guano apes, Hiszpandance, Franek kimono, Nagły atak spawacza, Pączki w tłuszczu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie wiem czy już to tutaj mówiłem, ale trudno. Jeden z ukraińskich współczesnych zespołów nazywa się Dzydzo. Przepraszam za być może złą transliterację i zapis fonetyczny.
zespół muzyka Tymona Tymańskiego kombajn do zbierania kur po wioskach. w latach 80 działał awangardowy zespół misiowie puszyści formacja kabaretowa wały jagiellońskie uprzedzając skojarzenia nazwa pochodzi od wałka do ciasta w akademiku. kaczki z nowej paczki ,trzeci oddech kaczuchy rróżowe czuby zespół założony przez Marylę Rodowicz wykonujący piosenkę dentysta sadysta.
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.