EltenLink

czytanie i wysyłanie smsów na windowsie z androida

Back to android

#1 balteam

Korzystacie z czegoś co pozwala wysyłać i czytać wiadomości na windowsie, mówię tu o androidowcach.
android.messages.com używałem, nie polecam, strona nieintuicyjna, bardzo niewygodna.
drugi sposób to apka na komputer i na telefon zwana: twój telefon, jak już się uda wam sparować ją komputer z telefonem, no to czyta i wysyła sięsmsy ładnie.
Jak macie jakieś inne metody to piszcie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-11-13 22:38

#2 nuno69

messages.android - dla mnie elegancki
Airdroid - spoko bo masz jeszcze możliwość przesyłu plików
No i wiodący twój telefon, mimo że jak narazie tylko SMSy i zdjęcia to jest łądnie.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-13 22:39

#3 cinkciarzpl

Tyle, że twój telefon ino chyba tylko na win 10?
Dla mnie messages.android.com wymiata. Prościzna, ale ostatnio potrafi zrywać połączenie albo niezaciągnąć smsów. Najczęściej do banków wystarcza, zresztą odkąd używam appki mobilnej to i nawet smsy nie potrzebne.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-11-15 10:26