#1 guliwer
Jakie pady posiadacie? Jakie polecacie?
Przymierzam się do pogrania w Forze, a z tego co pisaliście to lepiej właśnie grać na padzie.
#2 pates
Używałem swego czasu kontrolera xboxowego, tego xbox series controller. Powiem tak. O ile sam kontroler jest dość wygodny, o tyle nie potrafiłem za wszelką cenę zmusić go do pracy przez bezprzewodowy odbiornik. Idea wymiennych baterii jest bardzo dobra, konkurencja ma się czego uczyć. Wykonanie też dobre, haptyka przyjemna. Z tego, co wiem, ceny obecnie też nie są złe.
#3 matius
Ja miałem różne pady. Pady w stylu xBox mnie denerwowały układem przycisków. I właśnie tymi bateriami. Więc kupiłem sobie pada od Play Station 5. I chwale sobie, bo ma nowe rozwiązania jeśli chodzi o haptykę, itp. Pady od Sony nie jest tak łatwo podłączyć jak od XBoxa, ale moim zdaniem i tak warto. Ładowanie przez usb typu c, jak i połączenie z komputerem, aby grać również przez kabel możliwe.
#4 zywek
Też mam dual sensa, ale nie współpracuje ze mną w takim stopniu, w jakim tego oczekuję.
#5 LordKiller
Mam pada ps4, razem z konsolą. Działa jak ma działać.
#6 tajan1991
Mam pada od xbox tego pulse red, oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że do Forzy to trzeba by mieć kierownicę, ale na początek nada się. Co do łączności mam też problem z łącznością bezprzewodową po bluetoth, wychodzi nna to że trzeba zakupić tego dongla z przyciskiem do parowania, z tego co się oriętowałem, to są do dostania na allegro choćby. Co do układu przycisków, to przyzwyczaiłem się jakoś. W eurofly 3 nie da się nim grać, bo jest za lekki, tutaj ewidentnie trzeba flysticka mieć.
#7 zywek
Żadne bluetooth, żadnego dongla.
#8 Adasadula
eetam, na padziszczu też się fajnie gra. Dongiel jest nawet, ja nie widziałem opuznień
#9 zywek
Miałęm na myśli, że nie trzeba dongla do bluetooth.
#10 Adasadula
chyba że w ten sposób :D
#11 matius
Kierownica sprawia, że nie mamy tyle dostępności, co na poczatku potrzebujemy, aby zapoznać i oswoić się z grą.
#12 pates
Dongiel nie lączy po bluetooth tylko po 2,4 ghz.
#13 Adasadula
no to chyba logliczne
#14 zywek
A bluetooth to ile gHZ jest? :D
#15 Adasadula
no tak na prawdę też 2.4 xd, ale wiadomo o co chodzi jak ktoś właśnie tak powi.