Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 85 of 137

Myślę, że już od 21 można, a nawet od 18, chociaż nowa oprawa może np wejść o 6, albo nawet o 14 haha.

nieno coty
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Z nową oprawą miałem na myśli, że jutro o 6, lub nawet o 14 haha. Zobaczymy, chociaż myślę, że jedyne co się zmieni w jinglach to tylko ten na początek godziny o 9 do 15 coś w stylu: Eeeeska, hity na czasie i prezenter sobie zacznie mówić.

zobaczymy, ale unich wszystko jest mozliwe
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

ciekawe kto prowadzi dziś imprezke skoro hany jest od 14

Stawiam, że albo Kasia Węsierska, albo Pawełek, ewentualnie Kama. :D

taaa zobaczy sie.

Dzisiejszą impreskę prowadzi Dawid Kowalczyk.

dziszejszą imprezke prowadzi dawid kowalczyk

Ejj, proszę po mnie nie powtarzać. :D. Swoją drogą nawet jakoś mu idzie nienajgorzej.

no nawet spoczko mu idzie

Pierwsza impreska z Dawidem przeszła do historii, a za razem jego pierwszy program w Esce. Pewnie go będą w weekendy dawać, ale zobaczymy. A tym czasem czekamy co od jutra.

otusz to

i oto mamy nową oprawe w esce.

od ruwnej dwunastej nocy, a nie muwiłem?

co prawda jeszcze jingle lokalne po staremu, ale jest to samo co w 2019 roku.

Ooo no proszę, a ja się właśnie obudziłem i dopiero doczytałem też na forum radiopolski, że od północy nowe jingle wjechały.

A śpiewane wszystkie nowe i czy tylko nowe śpiewane są, czy jeszcze jakieś?

Nawiasem mówiąc te jingle są podobne do tych z 2010 roku. :)

Newsy i pogoda na nowej oprawie, przy czym znowu nie było newsów lokalnych. Obudź się na Jankesa też na nowej oprawie. Ciekawe, czy jingle lokalne się zmienią.
Aaa zapomniałbym: Przez chwilkę był emitowany tylko podkład od newsów, po chwili się ogarnęli i mikrofon Piotrkowi włączyli.