albo i bendzie poprostu np 13 hituw na czasie, no ale zdrugiej strony co z reklamami po x 20 by było?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Jak dla mnie mogly by zniknąć, ale w 13 hitów wątpię, bo jednak wiadomości są, które jakieś 3 minuty zajmują, a i pytanie, czy przypadkiem od września nie wróci eska music news po wiadomościach.
ja raczej opstawiam że lokalne bendą 15 minut przed pełną
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nie będą, ale się okaże, według mnie niewiele się zmieni, ale chciałbym się mylić. Pewnie wróci impreska do 21 i newsy lokalne od 21 :D
no to raczej na bank wruci
Nie wiem jak Wy, ale ja obserwuję dzisiaj impreskę, bo jestem ciekaw, czy coś się będzie po woli zmieniać w oprawie, czy zostanie tak jak było, od jutra pewnie wrócą bloki reklamowe o x20 i newsy od 21.
ja ruwnież opserwóje, i ciekawi mnie, czy imprezka dziś będzie trfać do 21, czy do 22.
do 22.
no tak myślałem, czyli jutro wszystko wraca jak przed wakacjami.
albo mi się wydaje, albo odjutra zamiast eska city, będzie co, gdzie, kiedy.
Dlaczego tak Ci się wydaje? Według mnie wróci normalnie eska city.
w esce kielce prowadząca eska samer city powiedziała, do usłyszenia jutro w co, gdzie, kiedy.
Ooo może jej się z Supernovą pomyliło.
nie wiadomo, dziś wszystko się okarze.
no i rano nie było po szustej newsów lokalnych, czyżby wychodziło na to, że miałem racje?
Albo wrócą dopiero od środy.
to był by bez sęs, vox gorzów, radom emitóją normalnie magazyny lokalne, oprucz vox poznań, bo tam leci muzyka.
W takim razie ciekawe.
chociaż teraz pomyślałem, i jak by nevsy miały być 15 min przed każdą godzinkom, to i pogode by tam dali.
Zobaczymy co będzie po dziewiątej. Stawiam, że od środy ruszy jesienna ramówka, albo newsy lokalne wrócą w środę, lub dopiero za tydzień.