Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 78 of 137

To też zauważyłem. Zobaczymy jak wnl i impreska będą wyglądać i czy coś jeszcze się więcej ma zamiar zmienić Martwi trochę, że nie ma żadnego eska summer city chyba, że jeszcze będzie. Ja będę obserwował.

i do kturej ma być imprezka
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pytaj mnie, a ja Ciebie.

dziś sie wszystko okarze heh
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

12 chituw na czasie

A w tej godzinie już 11, zmienni są jak pogoda. :P

hehehe ciekawie

jest nowy podkład prezenterski

A tak podkłady się zmieniły, na eska summer city też jest inny, chociaż oparty na starym podkładzie na wejścia prezenterskie właśnie, no to teraz czekamy na Wrzuć na luz, a potem na impreskę. Jingle lokalne są ograniczone do dwóch w okienku ogólnym i chyba dwóch w okienku lokalnym.

otusz too. ciekawe do kturej imprezka bendzie trfac

podczas wrzutki na luz jest reklama po x 20

No to tak: Impreska tak jak się spodziewałem trwała do 22, a od 22 w całej sieci pewnie aż do 6 rano mogliśmy słyszeć jingle Eska Warszawa.
Na razie tyle, bo już pewnie żadnych zmian nie będzie.

tak jest potfierdzam. taka sama sytułacja była w 2017 roku, dodatkowo nie ma alberta, bo chyba jest na urlopie.

Zgadza się, chyba z pierwszego czwartku na piątek wakacji było w całej sieci Eska Warszawa, brak Alberta faktycznie zauważyłem, pewnie tak jak mówisz urlop.

nawet nie ma księgi przypraw

Wiem właśnie. Powiem szczerze, że dziwi mnie też ograniczenie jingli lokalnych, ale dzięki temu eska ses ma mniej ciszy w te wakacje. Obudź się na Jankesa wczoraj było jeszcze po staremu, dzisiaj już mi się nie chciało sprawdzać.

było postaremu tak jak wrzutka na luz.

Wrzutka na luz nie jest do końca po staremu, bo tam podkłady są nowe i jingle są tak samo emitowane jak w na lato więcej hitów na czasie.
Po staremu są wejścia na początek wnl i impreski i kilka jingli. W obudź się na Jankesa jest wszystko po staremu.

aha

od poniedziałku zmiana poranka, na poranku janek i pawełek, ciekawe co z wrzutką na luz, aaa i od poniedziałku eska płaci rachunki.