Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 75 of 137

Czasami powiem uczćiwie, że nie rozumiem tej stacji, a raczej ludzi, kturzy za niom odpowiadają.
jak jest coś wmiare sensownego, to nie minie pare miesięcy, i już to spierniczajom.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Akurat dla mnie impreska in the mix to była bezsensowna nazwa, zresztą w piątek od 20 bez prezentera na żywo?
Dlaczego teraz się tak utarło, żeby programy bez gadania nazywać in the mix, kiedy te utwory nie są zmiksowane, a lecą utwory z dziennej playlisty?

Puszkinie, mi bardziej o te pozdrowienia chodziło.
a co do pytania, no to nie wiem dlaczego, ale fakt faktem jest taki, że ten program tylko w piątki leci, a wsoboty nie.
no chyba, że coś naprawde szykują na wakacje, ale tak jak pisałem, to wątpliwa sprawa.
no i jeszcze jedna sprawa to taka, że nie ma Jingli z odgłosami goli czy dopingujących naszych.
a w 2016 podczas euro chyba były, aaa i jeszcze w 2018 roku to podczas mundialu tak samo były.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

A tych jingli mi akurat nie brakuje, ale fakt, że ich nie ma. Pozdrowienia na messengerze ok, ale fajnieby było, gdyby siedział jakiś prezenter na żywo i te pozdrowienia wypuszczał, jakoś je komentował, czy coś.

Wydaje mi się, że Michu tam siedzi, lub przynajmiej siedział do końca tego programu, jak były pozdrowienia.

A mnie się jakoś nie wydaje.

Jak jeszcze były pozdrowienia, to Eska music news po 20 czytał Michu

Nagrane voicetracki. Zresztą te pozdrowienia też pewnie wcześniej były nagrywane i dodane do playlisty.

Ano wsumie to masz racje.
co do pozdrowień, to hm szkoda, że nie było okazji tego sprawdzić hehe, wtedy jak by się samemu nagrało pozdrowienia i wysłało, to by się zobaczyło czy były by wyemitowane, czy hm nie.

Ja kiedyś nagrałem to mi odpisali, że jeśli chce skontaktować się w sprawie informacji z mojego regionu, czy coś to mam pisać tu i tu, a wyemitowane to nie zostało.

hmmmmm bardzo dziwne.

W nocy z wczoraj na dzisiaj na początek godziny i po 10 hicie nie było jingli hity na czasie numer 1 gdzieś tam, tylko krótkie śpiewane z tych nowych, dodatkowo te śpiewane nowe pojawiły się przed 19 i 20 hitem, bo teraz w nocy nie wiem od kiedy mieści się 20 hitów :D

cuż, zaraz to wszystko zobacze, i ocenie.

Ciekawe od kiedy tak jest, czy od poniedziałku, czy to tylko tak z wczoraj na dzisiaj było, żeby dzisiaj już było normalnie i ewentualnie żeby za jakiś dłuższy czas takie coś wprowadzili na zawsze. :D

Wponiedziałek było jeszcze wszystko po staremu

To może z wczoraj na dzisiaj się faktycznie zmieniło. Oni lubią coś wprowadzać w środy, acz wiadomo, że nie zawsze.

no dokładnie puszkinie, wygląda nato, że nadchodzą nowe jingle

Nadchodzą, albo i nie nadchodzą, się okaże pewnie za niecałe 2 tygodnie, ale wszyscy wiemy, że oprawę Eska lubi często zmieniać.

no ostatnio asz za często hehe

Aa to może i dobrze, bo tak to w tym radiu nic się nie dziej szczególnego.