Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 59 of 137

Transcription

to w takim razie czekamy do godziny szóstej i sprawdzamy jak to będzie wyglądało po godzinie szóstej SK Koszalin już jest w buforowaniu

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Dzień dobry, no to pierwszy niusik, trwa poranek w Rudi Eska, obyć się na MKS-a oczywiście normalnie, dzień w dzień na razie nowych żadnych nie ma, więc może po 16 albo wcześniej, później coś, ale uwaga, program prowadzi Rudy, a właściwie prowadzą Rudy i Pawełek, taka dziwna zmiana w związku z urlopami wakacyjnymi, ale dobrze, bo coś się dzieje w tej Esce, przynajmniej, zobaczymy jak dalej to będzie wyglądać. W takim razie, czy sam Pirowski będzie dzisiaj we wrzutce na los, czy jeszcze jakieś zmiany będą, o których ja nie wiem.

Transcription

A, szkoda, że nie można edytować wpisów. No tak, wpis tekstowy bym mógł zedytować, a wpis audio nie wyedytuję. Łukaszu, to głównie do Ciebie. Dziś Eska Koszalin nie zachowała swojej tradycji corocznej, wakacyjnej i ciszy nie było. Przez 4 minuty normalnie weszły newsy. Żadnych nowych dźwięków na razie, żadnej nowej oprawy, nic na razie nie czuć lata w tym radiu. Ale zobaczymy. Zobaczymy, może jeszcze coś się pojawi, co nas zaskoczył w tych... No dobra, ten poronek królego z Pawełkiem mnie trochę zaskoczył, ale takie zmiany kosmetyczne...

Transcription

Witam, witam Puszkinie, mamy godzinę 6.20, ja już nie śpię od czwartej rano z nieznanych mi powodów, dobra, kontynuując, ja zaraz dojdę do godziny 6, bo właśnie sprawdzam sobie elegancki buforek, który się buforował od dokładnie północy, więc zaraz zobaczę kto, co, jak i z czym się, że tak powiem, to je. Dzień dobry.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No ja na razie zmian nie zauważyłem, chyba że od tej północy doszło, że tutaj jakiś nowy dżingiel gdzieś się przewinął. To sprawdź Buchorek elegancki i daj mi znać czy coś zauważyłeś.

Transcription

Podaj, że chyba wpisy audio będzie można edytować chyba od następnej bety, która ma się ukazać na dniach, tam ma być parę rzeczy pozmienianych, no cóż, Puszkinie, szkoda, że nie zachowała tej tradycji, bo odkąd pamiętam, to zawsze, co rok było to samo, czyli czterominutowa cisza w kozalińskiej esse, cóż, szkoda.

Transcription

Niestety, informuję wszem i wobec, żaden nowy Dżingiel się w nocy nie pojawił, nic zupełnie nie pojawiło się, co mogłoby zwiastować, że jest lato. Mało tego, nie było nawet autopromocji, nic zupełnie, co mogłoby cokolwiek zwiastować. Ale zaraz do tego mówię, dojdę, bo właśnie sobie odpalałam buforek i elegancko przeskoczę sobie do tej godziny 6. No i zaraz zobaczymy, o co tutaj chodzi. W takim razie zobaczymy, kto dzisiaj będzie prowadzić wrzutkę na luz.

Transcription

No tak, KSK Koszalin stwierdziła, że już nie będzie dawać ciszy, skoro była cisza wyborcza. Im wystarczy ta cisza wyborcza. No i tak, no, jakoś tam sobie Rudy z Pawełkiem radzą. Przynajmniej Rudy tak nie ciśnie po tym Pawełka jak Pirowski, ale zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało. Autopromocji żadnych nie było, ale wiesz co, w nocy to już od dłuższego czasu autopromocji nie ma. Jakoś chyba 2017 roku, nie wiem czy jakoś w trakcie wakacji się to nie zmieniło. Właśnie w 2017, że tych autopromocji nie było. Ale mogę się mylić. No, w każdym razie, no co, obserwujemy dalej, czy coś będzie nowego. Może się pojawią jakieś dżingle na lato, hity na czasie, albo coś, no kurczę, by się przydało, ale... Wiemy, że KSK słynie z różnych dziwnych rzeczy. I może dopiero niedługo wprowadzą nowe dżingle, bo oni tak potrafią. No, przynajmniej zaskoczą. Słuchacz sobie włączy o 6, nie, nie ma nic nowego. Włączył jutro o 6, o kurwa. Jednak coś jest nowego. O, przepraszam za przekleństwo. A, już, nieważne. Także... Zobaczymy. Trzeba, jak to ty mówisz, obserwować.

Transcription

Nie, przepraszaj, tutaj jak coś to można tam czasami sobie przeklnąć, w końcu to jest moja grupa i nie ma problemu, to nie jest jakby publiczne forum, tylko to jest moja grupa, więc tutaj ja na takie rzeczy pozwalam. Dobra, mamy godzinę, ups, dlaczego mi chciało Eltyna zrestartować, a, jest w pół do siódmej, no i tak jak mówię na razie, tak jak ty mówisz, przepraszam, na razie żadnych jakichś tam zmian nie ma, poza Pawełkiem i tutaj Rudiem, który nawiasem mówiąc słucha się ich o wiele lepiej niż Jankesa i Kame momentami. Takie mam wrażenie, tak by mogło zostać, bo jednak Pawełek to jest Pawełek i on jest jednak, no fajnie też prowadzi, poza tym taka zmiana by się Wesce przydała, naprawdę, no bo fajnie by było coś zmienić w końcu i tyle, no cóż, zobaczymy, czy pójdzie jakakolwiek, czy dzisiaj w ogóle będzie jakieś SK Samary City czy coś. Zobaczymy, czy będzie wrzutkowy. Dobra, na luz, może, że powiedziawszy trochę się zdezorientowałem, a może dopiero od siódmej zaskoczą czymś, no cóż, pozostaje tylko patrzeć, no bo na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Transcription

Aż by się chciało zaśpiewać Nic nie przychodzi do głowy Dobra, tego nie było Tak jak tutaj jest mówione wielokrotnie Obserwujemy, obserwujemy Czy czymś zaskoczą o siódmej? Nie wiem, może jakimś nowym konkursem W ogóle przed chwilą myślałem, że Newsów nie będzie o 6.30, bo jakoś tak Było 30 Po 6 i dwadzieścia parę sekund A to nic Ale jednak newsy zostały wyemitowane A teraz Kamila Cabello Z numerem, z numerem, z numerem Boże, jak to miało być? A, liar, o właśnie Nie skłamałem

Transcription

Oczywiście, że nie skłamałeś. Może jakieś zmiany będą. Mam nadzieję, że tak. Bo już jedną zmianę wczoraj zapowiadali. No to czas teraz obserwować. Zobaczymy, co będzie po godzinie siódmej. Może potrzebują się rozkręcić, żeby cokolwiek nowego dać. Póki co, bez jakichkolwiek oznaków, że jest lato. Ale nie przerywamy obserwacji.

Transcription

Wszystko wskazuje na to, że chyba w tym roku nie będzie Eskisemer City, gdyż po prostu nie było jej ani po siódmej, ani po ósmej. Sprawdzę jeszcze, jak to będzie o dziewiątej, ale nie nastawiam się na nic. Do tej pory nic takiego szczególnego się nie wydarzyło, co to jest dziwne trochę i niepokojące. I wydaje mi się, że chyba jakieś zmiany będą. Nie wiem, może być tak, że Jankesa gdzieś przesuną na jakiś inny program albo nie wiadomo co, bo od samego rana przy każdym wejściu nawet słowem się nie odzywają odnośnie Jankesa albo Kamy. Nawet słowo nie padło, że są na urlopach, nic. Tak jakby jakieś szykowały się zmiany. Pozostaje jak na razie tylko obserwować. No bo na razie to... Nic, ani autopromocji nie ma, ani nic. Może od dziesiątej coś się zmieni. Zobaczymy.

Rudy mówił, że Obudź się na Jankesa możnaby powiedzieć, że w okrojonym składzie. Sorry, że piszę, jestem daleko od mikrofonu, ale spokojnie mogę głosowych postów odsłuchiwać.

no właśnie, nie powiedział, że czy jankes czy kama są na urlopie

czyli tak naprawde na tą chfile nic nie wiadomo.

W czwartek cś w wejściach wspominali, że Kama na wakacjach, Jankes dzielnie pracuje, bo jedzie na wakacje i Ty rudy też pojedziesz na wakacje, więc myślę, że to tymczasowe.

ee mnie sie jakoś podoba jak jest teraz, ten jankes o poranku to już jest takie hm nudne.

No spoko jest, a tym czasem została wyemitowana autopromocja nowego konkursu: "WygrjLwradiu Eska".

oooo zaraz zerkne.

Wygraj lato miało być. Literki zjadło.