Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 57 of 137

Zobaczymy po wakacjach, a te już jutro.

dokładnie, bo jutro pierwszy dzień.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No cóż, jak na razie w S-ce żadnych zmian nie ma, podejrzewam zatem, że jeżeli coś będzie to dopiero od poniedziałku, o ile w ogóle coś będzie, ale pewnie będzie tylko tak, że dodadzą sobie do Jingi na lato hity na czasie i pewnie tylko będą na lato hity na czasie i żadnych zmian nie będzie, ale może się mylę, S-ka lubi dość często zmieniać oprawy i też nie zawsze musi być o tym napisane, bo generalnie przy zmianach oprawy wcześniej nie było o tym pisane, no chyba, nie wiem, może w 2015 roku było coś napisane o większych zmianach w S-ce, tego nie pamiętam, znaczy, no, nie sprawdzałem nawet wtedy jeszcze, nie wiedziałem wtedy o tej stronie grupazpr.chyba.pl, a dzisiaj sprawdziłem, czy tam czegoś nowego nie ma, ale nie ma, także także na razie myślę, że Musimy czekać, czekać, jeszcze raz czekać, czy coś się zmieni.

Transcription

No cóż, pozostaje póki co na razie czekać na to, co będzie w poniedziałek, no bo ja teraz też również nic nie zauważyłem, więc no nic ciekawego póki co w ogóle nie ma. Nie wiem, może w niedzielę coś będzie, wieczorem, ale to szczerze powiedziawszy wątpię, bo w tamtym roku pamiętam, że wszystko zaczęło się od poniedziałku, więc na pewno będzie tak, że jeżeli coś ma być, to w poniedziałek, ale powiem szczerze, że na jakieś super zmiany to ja nie liczę. Chociaż tak w głębi serca. Powiem tak szczerze, że chciałbym, żeby ekipa porannego poranka się wreszcie zmieniła.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No też, Filip Rudonacja mógłby prowadzić na przykład sam program, mogliby wrócić na przykład, tak dzisiaj sobie słuchałem poranka, trochę na żywo, trochę potem z nagrań, bo nagrałem, kurczę, jakoś bardziej mi się podobał poranek jak prowadził Jankę z Hanczakiem i tak, i Olka wtedy Jakubowska też była, wtedy było zdecydowanie lepiej. No w ogóle, albo w ogóle mogliby pozamieniać, nie wiem, dać na poranek właśnie Hanczaka i, nie wiem, i Kaśkę Węcierską, o, może Hanczak by ją rozkręcił, przynajmniej trochę. Chociaż inna sprawa, że tak rozmawiałem z ludźmi z Team Talka na temat właśnie programu w SC, że to tak wygląda, a nie tak, doszliśmy do wniosku, że prawdopodobnie po prostu wyrastamy już z tego formatu i z tego typu programów i być może coś w tym jest, bo nie wiem, jakoś, jeszcze dwa, trzy miesiące temu mówiłem, że imprezka z Hanczakiem się dużo bardziej podoba, teraz, no dobra, może dlatego, że ten koronawirus i tak ludzie nie piszą, czy coś, nie wiem, ale też już tak widzę, że ta imprezka też jakaś taka, aż tak fajna nie jest. W ogóle w SC teraz te wejście już są mało merytoryczne dla mnie. Szczerze mówiąc, nie, nie, nie, nie, nie. Ale szczególnie teraz, trzy wejścia w godzinę to urodzinowa emulacja, dobrze, a wiem, że miesiące mają się zgłaszistiaki, takiej i takiej, jest tyle i tyle do wygrania i że będą dzwonić za godzinę albo dwie, ja to wszystko wiem i rozumiem i myślę, że jedna wejścia na to zdecydowanie wystarczy. Mogliby powiedzieć coś o programach innych, które będą, że płyta jakaś tam jest do zgllaniowania to i to, tak jak to było kiedyś, a nie jakoś tak, nie wiem, to radio po prostu idzie w dół mam wrażenie. to już nie jest ta sama eska. Ale o tym też dużo razy było i pewnie będzie jeszcze gorzej. Albo po prostu ja się starzeję już i pewne rzeczy postrzegam inaczej. Nie wiem, ciężko mi stwierdzić. No, co jeszcze do zmian? No, nie wiem właśnie. Wydaje mi się też, że chyba od poniedziałku coś dopiero będzie. Chociaż w tamtym roku było tak, że pierwszy jingle na Natofity na czasie usłyszałem chyba przed północą z niedzieli na poniedziałek. Nie wiem, jak było z szóstym jinglem w godzinę wtedy. I czy w imprezy coś się działo? Ale chyba nie. No i oczywiście w tym roku, tak jak wiemy, od północy powolutku, powolutku ta nowa oprawa zaczęła wchodzić. Najpierw wszystkie śpiewane jingle na czasie radio eska, na początek godziny od północy do szóstej i po tych dziewięciu hitach, plus te krótkie śpiewane radio eska, też one tam już dziś były w nocy. Później w THH od szóstej do dziesiątej to zupełnie stara oprawa i tam nic nie było i tam nawet były dżingle na Natofity na czasie jeszcze. Od dziesiątej do szesnastej. A w sumie to tak. Od dziesiątej do szesnastej było tak, że tylko w dwóch miejscach były nowe dżingle. Przed jedenastym numerem, czyli o X40 i przed trzecim numerem o X40, jeżeli gdzieś się ma. Tam były te nowe dżingle. Od trzynastej, jak przyszedł Rafał Adamczak, bo od dziesiątej był wtedy Michał Hańczak. Od trzynastej przyszedł Rafał Adamczak i wtedy w jeszcze jednym miejscu pojawił się dżingle nowy, też śpiewany przed dziewiątym utworem. Już tak to powoli prowadzali. I w końcu od szesnastej, od szóstego numeru, zdaje się, zaczęły wchodzić już nawet te mówione nowe dżingle eska, w Warszawie. I tak dalej. I one zaczęły już tak wchodzić, wchodzić i już były nowe od tej szesnastej. No wiadomo, eska krośnik oczywiście dawał stare dżingle, te mówione. Też było. A także nie spodziewałem się, że tak powoli będzie. No, a z kolei w 2015 roku pamiętam, że jak prowadzali, to też bardzo powoli. Najpierw uprawę wrzuć na luz, zmienili, potem dodali sobotnią imprezkę. Później właśnie dżingle... Od piątku, od dziewiętnastej coś się tam zaczęło z tymi dżinglami dziać, że od X40 w lokalnym okienku w Warszawie jeszcze było po staremu, jakby. Poza chyba pierwszym dżinglem. A później już po nocy już też weszły te nowe dżingle. Całkowicie w Warszawie. A w innych eskach one w lokalnych okienkach o X40 się też zaczęły pojawiać. No i też tak sobie ta uprawa weszła. Gałęcą dwudziestkę jakoś później i imprezkę. Zaktualizowali. No ale tak to jakoś było sobie. Także w ESC-ce też tak powoli. Taka nagła zmiana uprawy to chyba to chyba w przypadku najlepszych hitów na lato. Na pewno wtedy była.

Transcription

Tak, te nowe dżingle, jeżeli chodzi o najlepsze hity na lato, no to weszły dokładnie w poniedziałek, w pierwszy poniedziałek wakacji. I to o 6 rano, wtedy kiedy pojawił się program Pirowskiego, kiedy Jankes poszedł na urlop. No i jeżeli chodzi o te dżingle najlepsze hity na lato, no to one były, podaj, że pamiętam, do 4 września, bo o północy z 3 na 4 września 2017 roku. Już wtedy pamiętam, że o północy zagrał stary dżingle, lekko zmodyfikowany. Z hitami na czasie, ale nie pamiętam, nie daję słowa, czy wtedy już było to tak, że tam jeszcze gdzieś się pojawiały najlepsze hity na lato, czy nie. Ale pamiętam, że 4 września 2017 roku, w poranku, jeszcze był dżingle Run Metal. Ale już z tym rektorem obecnym, co jest. Dopiero po południu zmienili dżingiel reklamowy. Oczywiście, jak to było, jak to bywa z Radiem Eska. No nie we wszystkich Eskach oczywiście zmienili. Bo na przykład taka Eska Śląsk emitowała dżingiel, ten stary, jeszcze przed jakiś parę dni. A wrocławska Eska emitowała ten dżingiel tylko w godzinie. Dżingiel tylko w godzinach popołudniowych, podczas... Nie, jak to było? No tak, podczas popołudniowego programu w Rzecz Norust. Ten stary dżingiel, a jak była imprezka, czy hity na czasie, to był ten nowy dżingiel. Teraz... co to... co tutaj to... Co tutaj do... do... do... Na lato hity na czasie, które prawdopodobnie znowu usłyszymy w poniedziałek. No to powiem tak. Powiem mniej więcej w ten oto sposób. Ja pamiętam... Bardzo dobrze. Wakacje 2018 roku, gdyż wtedy na początku wakacji, tylko już nie pamiętam kiedy się one zaczynały. Musiałbym sprawdzić to w nagraniach, bo wtedy nagrywałem coś w Koninie. Tak, bo wtedy pojechałem w czwartek do Konina. Od czwartku do soboty się coś nagrywało. I to było zimno. I to było z radia, ale nie eski, bo w Koninie eski nie ma. Więc tam bym musiał sprawdzić dokładnie, kiedy było zakończenie roku szkolnego w 2018 roku. Mniej jeszcze o to. Bo to teraz nie jest ważne. Do czego ja zmierzam? Z tego, co Ty, Puszkinie, mówiłeś w tym wątku, no to pierwszy dżingiel na lato hity na czasie w 2018 roku pojawił się dokładnie w piątek poprzedzający zakończenie roku. Szkolnego. Jak dobrze pamiętam. I to było podczas popołudniowego programu Wrzuć na Luz. Jak mnie nie myli w pamięć. Niestety tutaj teraz nie pamiętam jak to było, jeżeli chodzi o... A nie, zaraz. Przecież w 2018 roku przed wakacjami podczas imprezki stopniowo zaczęli wprowadzać te dżingle typu Radio Eska, Eska Warszawa itd. itd. Dopiero one już tak naprawdę pojawiły się podczas wakacji. Jak dobrze pamiętam. Jak mnie nie myli w pamięć. No i co? Te dżingle oczywiście we wrześniu 2018 roku zostały. Tylko został z nich uzunięty człon na lato. Hity na czasie. Co ciekawe, tu taka ciekawostka jest. Mianowicie ciekawe jest w tym wszystkim to, że w wakacje 2018 roku nie były emitowane dżingle, które były w 2016 roku przed wakacjami, bo one były emitowane w wakacje 2019 roku z doprawką na lato. I to jest taka właśnie ciekawostka. No i co? Mam tylko nadzieję, że w poniedziałek nie wrócą do starej oprawy i nie będzie na lato Eska. Bo to będzie trochę nieudane moim zdaniem. No i co tutaj jeszcze mogę dodać? Jeżeli chodzi o nową oprawę dźwiękową, która weszła dokładnie we wrześniu. Nawiasem mówiąc powiem szczerze, że bardzo szybko to wszystko zleciało. Bo właśnie pamiętam jak dopiero tą nową oprawę dźwiękową wprowadzali. I pamiętam, że przed północą buforowałem Eskę z Tarachowice. I pierwszy dżingiel właśnie został zagrany o północy. No i te dżingle przez całą noc się pojawiały co parę utworków. Wiadomo, że jeszcze Obudź się Nankesa było to z starymi dżinglami. Dopiero tak naprawdę tak jak Ty Puszkinie mówisz te dżingle na dobre weszły od szesnastej, czyli podczas popołudniowego programu wrzutki na luz. No i tak tutaj ta sytuacja się mniej więcej przedstawiała. No to teraz tak sobie myślę, że na chwilę obecną musimy czekać do poniedziałku. Ewentualnie ja jeszcze wezmę w niedzielę na spokojnie zbuforuję sobie jakąś Eskę włączę od dwudziestej trzeciej i zobaczymy czy przed północą na poniedziałek pojawi się jakiś dżingiel. Czy to na lato hity na czasie czy jakiś inny. Nawiasem mówiąc powiem tak szczerze, że bardziej mi się podobał dżingiel. Najlepsze hity na lato. I tutaj jeszcze Puszkinie jedną rzecz poruszyłeś faktycznie może być tak, że my z wiekiem dostrzegamy rzeczy, których przedtem nie dostrzegaliśmy i może być tak po prostu, że z pewnych rzeczy wyrostamy i to co kiedyś nas tak w tej Esce zachwycało z wiekiem może czasami zacząć się wypalać.

Transcription

No to witajcie, dziś jest niedziela, dwudziesty ósmy dzień, czerwca, no i jeszcze jeden dzień do ewentualnych jakichś zmian, no i zobaczymy czy będą jakieś na lato hity na czasie, czyli pasmo według mnie trochę bezsensowne, bo na lato hity na czasie, jak to potem mówić, to jest adiarska, na lato hity na czasie, nie no, jakoś to powinno inaczej zrobić, hity na lato na przykład, albo najlepsze hity na lato, najlepsze hity na lato, te dziennie, masz rację, Łukaszu one były fajne, to były czasy, gdy myślałem, że coś naprawdę eska, eska ma jakiś pomysł na siebie, że coś są nowego dać, a tu nie, global listy się pozbyli, hit weekendy się pozbyli, pozbyli się najlepszych audycji, golemski dwudziestki w sumie też, no jest podwójna, ale to już nie to samo, czasami słucham, ale rzadko, no i zobaczymy, czy jutro coś będzie, a może już dzisiaj wieczorem coś będzie się zmieniało, czy, czy się nic nie zmieni, zobaczymy, czy będzie jakieś, jakieś eska summer city na przykład, no wiadomo, że mamy pandemię, więc trzeba dystans zachowywać, środki ostrożności i tak dalej, a i beznadziejny ten rok, dobra, jakieś tam pozytywy gdzieś tam dostrzegam też, ale, no jednak mimo wszystko, średni ten rok był, więc może eska, chociaż nas czymś pozytywnym jutro zaskoczy, a bardzo bym chciał, a dzisiaj chyba był Pawełek od 8 do 12, tak, teraz jest Mikołaj Kujawiński, potem pewnie będzie Michu i Kaśka Węsierska, no i będzie cały program sobie minie, o.

Transcription

No, tegoroczny rok był, no, bądź co, bądź beznadziejny, niestety, mam nadzieję, że to się jakoś wkrótce wszystko ułoży. No cóż, tak jak mówiłem, ja będę obserwować wszystko po godzinie 19 i zobaczymy, co będzie dalej. No i jutro już jest poniedziałek, więc od jutra już powinno coś w SC wchodzić, no i zobaczymy, czy coś wejdzie, czy też nie. Miejmy nadzieję, że coś wejdzie, bo, no, bądź co, bądź, fajnie by było, gdyby coś nowego weszło. No, no to na chwilę obecną. Pozostaje nam tylko to wszystko obserwować.

Transcription

Uwaga, uwaga! Achtung, achtung, attention! Ogłaszam, wszem i wobec, że aktualnie na antenie Radia SK trwa ostatnie notowanie podwójnej gorącej dwudziestki. To powiedział mi Husopkowski. Mówił, że to notowanie będzie notowaniem historycznym. No właśnie. Ale spokojnie, z gorącą dwudziestką się nie rozstajemy. Ta wróci w piątek od dziewiętnastej, jeśli dobrze zrozumiałem. To będzie po prostu gorąca dwudziestka, czyli poniekąd wracamy do korzeni, bo po prostu lista będzie się nazywała tak, jak to było kiedyś, czyli gorąca dwudziestka. No i co? I dzisiaj w związku z tym słucham całej gorącej dwudziestki, podwójnej jeszcze gorącej dwudziestki. Albo jeszcze podwójnej gorącej dwudziestki. Przy okazji nagrywając jeszcze Policjanki i Policjanci serial. No, bo tutaj mam... Praca też trzeba wykonywać, no ale na szczęście mogę mieć w tle sobie i to i to, więc no, słuchajcie, jednak jakaś zmiana będzie. Zrozumiałem, że od dziewiętnastej, czyli ciekawe jak będzie dalej.

Transcription

Czyli Radio Eska idzie w takim samym kierunku, jak idzie RMF Max, bo RMF Max też w piątki od 19.00 emituje listę HopBands. Ale tak, to prawda, gorąca dwudziestka będzie w piątki od 19.00. Właśnie w tym momencie buforuję sobie podwójną gorącą dwudziestkę po raz ostatni. Wygląda, Puszkinie, na to, że od jutra się szykują zmiany i trzeba to będzie obserwować. Tylko tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. A jednak Eska chyba czymś zaskoczy, mam taką nadzieję. No cóż, ja lecę nagrywać ostatnie wejście Michała Sopkowskiego o 16.00 w niedzielę podczas podwójnej gorącej dwudziestki. No cóż, podwójna gorąca dwudziestka miała, że tak powiem, aż... Zaraz, chwileczkę. Zaraz wam powiem dokładnie, które to jest notowanie. Nie? Ostatnie notowanie podwójnej gorącej dwudziestki, czyli 147. Więc mamy teraz, jak sami słyszycie, przyjemność właśnie w tym momencie słuchać ostatniego. Ostatniego notowania podwójnej gorącej dwudziestki w Radiu Eska. Od najbliższego piątku o godzinie 19.00 będzie po prostu gorąca dwudziestka. Czyli, tak jak mówił Puszkin, wracamy do dawnych korzeni. I bardzo dobrze. Zobaczymy, jakie będą dżingle. Zobaczymy, jaka będzie oprawa. Zobaczymy, co będzie jutro. Bo już jutro szlak, mówi Szak, będzie poniedziałek. No i trzeba będzie obserwować. Co to będzie jutro. A ja, no cóż, buforuję ostatnią podwójną gorącą dwudziestkę w Radiu Eska. Że tak powiem, w Esce Braniewo. To są ostatnie godziny, kiedy jest cisza podczas dżingi lokalnych. No cóż, kiedyś to musiało nastąpić. No to co? Obserwujemy, co będzie dalej? Patrzymy, co będzie jutro.

Transcription

Tak, to prawda, SK kopiuje sobie zarabiać max, bo oni już od 2016 roku tak mają, od września, że listach odbędą się od 19 do 21. Ciekawe czy od 21 jeszcze prezenter będzie, ciekawe czy w związku z tym czekają na jakieś zmiany w imprezce itd. i w ogóle, w pasmach. No Youngest Coma i Rudy na pewno będą, a na pewno tak o sugeruje autopromocja dzisiejsza. Ale zobaczymy.

Transcription

No trzeba obserwować, to prawda, fakt faktem jest, że dzisiaj podwójna gorąca dwudziestka brzmi po raz ostatni, no i bardzo dobrze, szczerze powiem, bo jakoś lepiej to wyglądało jak była po prostu gorąca dwudziestka, w związku z powyższym zobaczymy jak od jutra będą wyglądały pasma. I tutaj się nasuwa pytanie, co będzie w piątek po gorącej dwudziestce, czy będzie imprezka od dwudziestej pierwszej, ale do której w tym wypadku? Oto właśnie jest pytanie, więc no wygląda na to, że jeszcze SK potrafi czymś zaskoczyć, w związku z powyższym w dniu dzisiejszym zobaczymy co będzie. Co powie Kasia Węcierska podczas imprezki?

Transcription

No dokładnie, zobaczymy co powie Kasia Węciesko, właśnie ciekawe, czy ogólnie w pasmach będą jakieś zmiany, czy zmian nie będzie i tylko zmiana będzie polegała na tym, że imprezka od niedzieli, nie, od soboty do czwartku, ale dziwnie to, będzie od 19 do 23 w piątki, chyba, że w piątki od 21 już imprezka Indemix, czego bym nie chciał, ale kurde, żeby to w taką stronę nie paszło. Żeby to właśnie w tę stronę nie poszło, mam nadzieję, że nie, ale coś czuję, że to nie jest jedyna zmiana w te wakacje, no, na wakacje i wiadomo, już na dłużej. Ciekawe, kiedy Hunchach będzie, bo on powiedział, że do usłyszenia wkrótce w radiu SK, ale nie powiedział kiedy, no, ciekawe, ciekawe, cóż oni kombinują i wykombinują, czy jakieś dżingle na przykład się zmienią, czy nie. I bardzo ciekawe, co będzie w piątek od tej 21.

Transcription

No bardzo ciekawe co będzie od 21 w piątek, w związku z powyższym trzeba jak na razie czekać na to co takiego się wydarzy, a szczerze powiedziawszy ja już po prostu zaciskam ręce, oczywiście podwójna gorąca 20 po raz ostatni buforuje się w radiu na krango, za przeproszeniem, że tak powiem, przepraszam, proszę pamiętać, nagram po raz ostatni te dżingle podwójnej gorącej 20 i jak widać jedna tutaj hipoteza się sprawdza, którą miałem na myśli, mianowicie proszę Państwa sytuacja następująca. Eska Kraśnik od... września do grudnia nie zmieniła dżingli lokalnych, być może to było spowodowane tym, że oni już mieli w pewnych zmianach zmienić te dżingle później i to by na to wyglądało, bo jeżeli chodzi o podwójną gorącą 20, no to wiadomo, że Eska Bryniemo wystartowała w lutym tego roku, no i w związku z... z powyższym nie ma dżingli lokalnych, jeżeli chodzi o podwójną gorącą 20, co to oznacza, oznacza to, to, że prawdopodobnie oni już parę miesięcy wstecz wiedzieli, co zaplanują na wakacje, no bo to samo było w przypadku Eski Kraśnik, niby się dżingle nie zmieniły, niby były te same dżingle, które były przedtem, przed nową oprawą, a i tak w grudniu doszło do zmiany.

Transcription

Nie wiem co do tych dżingli powiedzieć i wam, ale no ciekawe, wydaje mi się, że nowych dżingli i tak nie będzie, pewnie te dżingle SK Warszawa, radio SK, pewnie to wszystko pozostaje, albo dodadzą po prostu do dżingli hity na czasie, radio SK dodadzą na lato, bo wątpię, że ogólnie nowa oprawa będzie, oczywiście poza gorącą dwudziestką, która nową oprawę pewnie dostanie. No szkoda, że SK nie aktualizuje ramówki, bo już można by było zobaczyć ramówkę i byłoby fajnie, ale nie wiem kiedy oni to zaktualizują. W każdym razie, Łukaszu jak już poforujesz tę podwójną gorącą dwudziestkę i nie wiem, i imprezkę, w której coś też nowego będzie, to będę cię prosił o wrzucenie mi tej podwójnej gorącej dwudziestki, bo przecież to jest nowa oprawa. Szczególnie nie chcę pierwszego wejścia jeszcze raz posłuchać, co tam Michał mówił. A teraz bardzo ładny numer, Don Diablo, bad. Ja zdecydowanie nie jestem bad na to, że, a właściwie bad, na to, że podwójna gorąca dwudziestka znika. Gorąca dwudziestka, no cóż. Powrót do korzeni, tak jak powiedziałem.

Transcription

No to ja teraz lecę obserwować, a raczej przewijać sobie po buforze bo mamy niedługo dziewiętnastą Żegnaj podwójna gorąca dwudziestko

Transcription

No za jakieś 12 niecałe minut, za 11 minut i 10 sekund przejdzie 920 podwójna 920 do historii.

Transcription

No i przeszło do historii, tylko że niestety przy miejscu trzecim albo czwartym, kiedy była Daria Zawiało, niestety mój bufor się schrzanił, ale dżingle mam, także pożegnaliśmy teraz podwójną gorącą dwudziestkę, definitywnie. Jeżeli Puszkinie masz coś tutaj co do drugiego i pierwszego miejsca, no to możesz tutaj się wypowiedzieć. Przede wszystkim powiedz co mówił Michu na sam koniec.

Transcription

Na miejscu drugim 147-go notowania podwójnej gorącej dwudziestki znalazła się Ava Max ze swoim Kings & Queens, a na miejscu pierwszym powrót po tygodniu przerwy. On był na miejscu drugim, ten numer, a teraz na miejscu pierwszym. W ostatnim historycznym już notowaniu podwójnej gorącej dwudziestki na miejscu pierwszym Astronomia, proszę Państwa. Czy coś mi tu powiedział? Nie, tylko tyle, że słyszymy się w piątek, że ostatnia propozycja do gorącej dwudziestki. Tam jakiś Don Diablo był, no i Kasia Węcińska przyszła. Jeśli dobrze usłyszałem, to właśnie przywitaliśmy na lato Hity na czasie. Normalny dżingielek był, tylko było to stawione na lato i tam chyba S-ka, ale jakoś tak, także niewiele. Także chyba będą po prostu dżingle na lato, Hity na czasie, oczywiście zrobione na tych dżingle, które są. Jeśli dobrze usłyszałem, to właśnie przywitaliśmy na lato Hity na czasie.

Transcription

Zaraz to Puszkinie zobaczę.