Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 46 of 137

Transcription

do dnia dzisiejszego nie ma streamu Eski i Braniewo i wydaje mi się, że już go w ogóle nie będzie a druga sprawa, że od jakiegoś czasu wróciły reklamy po X20 założę się na 100% że będą do świąt Wielkiej Nocy a potem zaś ich długo nie będzie po czym powrócą na początku maja lub czerwca do wakacji tyle, na razie i dziękuję dziękuję

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A trzecia sprawa, Radio Eska wymieniła wczoraj rekarenty, czyli tak zwane starsze utwory. A czy stream Eski Braniewo będzie, czy nie będzie, to o tym się przekonamy zapewne w najbliższym czasie. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Transcription

Z tego co pamiętam stream Eski Kraśnik był od razu, więc ja tak bym tego wiesz. A tutaj już jest... trochę czasu minęło odkąd Broniewska Eska została uruchomiona i niestety, ale bez jakichkolwiek skutków. Także ja bym się tak nie nacieszał tym.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Co do tego, że radio S-ka zmieniło to, o czym wspomniałeś, to widziałem, natomiast jakiś tydzień temu, właściwie może dwa tygodnie temu, zauważyłem, że co noc to są bardzo fajne starsze covery, na przykład z 2006 czy 2007 roku. To taka ciekawostka, bo przedtem to raczej nigdy się nie zdarzało, żeby coś takiego miało miejsce. Tak wtedy się to zdarzyło. Teraz to nie wiem, jak to wygląda, bo teraz obecnie S-ki nie słucham, musiałbym w wolnej chwili w nocy zerknąć, jak to wygląda, ale fakt faktem taka sytuacja miała miejsce. I od dwóch tygodni nie ma w ogóle Michała Sopkowskiego i nie wiem, czy to jest spowodowane tym, że ma jakieś... urlop, czy jaka jest tutaj inna przyczyna. W każdym razie dwa tygodnie temu pod wojną gorącą dwudziestkę prowadził Michał Hanczak, a w zeszłą niedzielę pod wojną gorącą dwudziestkę prowadził Paweł Karpiński. Ciekawy jestem, jak to będzie się odbywało w tym tygodniu, właściwie to w tą niedzielę. Także na razie tyle i życzę wam miłego dnia.

Transcription

A niestety nie schałem podwójnej gorącej 23 tygodnie temu, ostatniej z Michem, więc nie wiem, co się stało. Podejrzewam, że pewnie jakiś urlop, ale zobaczymy, czy w tę niedzielę będzie, czy nie. A już się okaże. Teraz pewnie Hanczach będzie o 13. No ale oczywiście tę eskę przeglądam, tak widzę, że trochę jest tych rzeczy, tych starych elementów, a trochę nowych. Tak, trochę tego, trochę tego.

Transcription

No to prawda, coś tam się trochę zmieniło, no ale jednak jakby nie patrzeć, na razie Sopkowskiego nie ma i no tak jak mówię, nie wiadomo kiedy będzie, zobaczymy. No i co, no jak na razie z takich bardzo takich poważnych zmian to nic nie widziałem w ogóle, przynajmniej do tej pory nic nie wiem, także cóż, jak na razie tyle i pozdrawiam.

Transcription

informuje, że w dniu dzisiejszym pod wojną gorącą dwudziestkę ponownie prowadził Michał Hanczak czyli wygląda na to, że od dłuższego czasu Michała Słupkowskiego coś nie ma, więc wygląda na to, że poszedł sobie na długi ulub to na razie tyle, co chciałem tutaj powiedzieć i do usłyszenia

Transcription

A z kolei Kasia Węcierska dzisiaj wyrabia 300% normy, ponieważ można ją usłyszeć teraz w imprezce, a wcześniej była od 8 do 12. O 12 był Łukasz Bogdan, ja nie wiem, prezenterów brakuje czy co. Kiedyś to był porządek, były stałe pory prezenterów, a teraz tyle ludzi podchodziło, że po prostu to jest masakra jakaś. Swoją drogą, ja sobie wspominałem różne posty, płotka na fejsie czytałem, ja naprawdę jestem ciekaw, co ciekawego teraz. Jestem ciekaw, co ciekawego, to bardzo fajnie brzmi, bardzo fajnie po polsku. Takie masło myślane bym powiedział, ale naprawdę jestem bardzo ciekaw, czy on na przykład sobie... W ogóle jak ci ludzie odchodzą, załóżmy z takiej eski, czy oni na przykład wracają do muzyki, która załóżmy w takiej esce gra, chociaż w jakimś tam stopniu, wiadomo, wszystkich numerów mogli mnie nie lubić, bo to jednak trochę nudne jest. Podejrzewam, że nawet jak ja bym pracował w esce i bym z eski odszedł, albo nawet jeszcze nie odchodząc, bym po prostu sięgał do innej muzyki, bo po prostu nudziłybym się te utwory puszczane co dwie godziny czy co trzy. Dwa razy w ciągu trzech, czterech godzin miałbym grać A Paris A Paname, ten Shanghai, Dezalle, albo, nie wiem, jakąś Ava Max, czy Tiesta, czy co tam też jest jeszcze popularny, Felix Yang, Close Your Eyes. No właśnie, jak ja bym tu wszystko miał grać tak dwa razy dziennie, to pewnie by mi się znudziło, no. Albo Feduka rozwojewinna, no, a to akurat rzadziej trochę jest.

Transcription

A tutaj poruszyłeś bardzo dobrą kwestię, Puszkinie, bo też jakby tak nie patrzeć, ciekawe co słychać u właśnie tych prezenterów, którzy z Eski odeszli. No i też jestem ciekaw co u Płotka słychać. Po tylu latach, jakby nie patrzeć, trochę lat minęło już, bo to w końcu był 2017 rok, a mamy już 2020 rok. No i to jest w sumie generalnie dosyć ciekawe zagadnienie, co tam u nich słychać. Co na przykład też słychać u Cerady. Czy oni słuchają muzyki z Eski? No nie wiem, bo na przykład Płotek napisał, kiedy przychodził do Eski Rock, że chce kreować muzykę, na której się wychował. A kiedyś nieoficjalnie się dowiedziałem. Nie wiem, czy to jest w sumie prawda, czy nie, że na przykład niejaki Michał Cerady, tak naprawdę kiedy jeszcze pracował w Esce, słuchał tak naprawdę Eski Rock. Słuchał tak naprawdę Eski Rock, z tego co wiem. Mimo to, że pracował w Esce. A co do kolejnego twojego pytania na temat prezenterów? No tak, tutaj właśnie to jest pytanie. Im brakuje prezenterów? Może być tak, że faktycznie im brakuje prezenterów. No bo dosyć sporo osób odeszło. Jakby nie patrzeć. Jakaś tam część osób odeszła, no i cóż. Chociaż jakiś czas temu widziałem Bartosza, Bartosz Kajda. Raz w imprezce z trzy tygodnie temu. Ale go tylko raz widziałem. Ale to, że Kasia Pęsiewska dzisiaj była rano, to... To nie widziałem, no cóż. Wygląda na to, że wyrabia sobie normę. No i cóż, może być tak faktycznie, jak ty mówisz, że mają problem. Bo jakby nie patrzeć, dużo prezenterów poodchodziło. Tylko szkoda, że oni nic nie robią w tym kierunku, żeby jakoś... Chociaż spróbować znaleźć nowych prezenterów. Żeby znaleźć jakichś nowych prezenterów, no bo co. W końcu, jak tak wszyscy będą odchodzić, to nie... Nie wiem, to się skończy na tym, że... Nie wiem, kto będzie prowadzić poszczególne programy. Jankes na razie się jeszcze jakoś trzyma. I to trzeba mu pochwalić. Jeszcze się trzyma. Ale pytanie, na jak długo? Czy już w końcu on też odejdzie? Czy to za rok? Czy za dwa? Czy za trzy lata? Ale jakby nie patrzeć, w końcu odejdzie. Kto tam się jeszcze nieźle trzyma? Adamczak na przykład. Też się nieźle trzyma. Z Sopkowskim? No to na chwilę obecną nie wiadomo, co jest, bo już go prawie od trzech tygodni nie ma. No. Także, jakby się tak w to wszystko zagłębić, to jest tutaj, jakby nie patrzeć, parę pytań bez odpowiedzi jakichkolwiek. No, także na chwilę obecną. Tyle. A, i jeszcze jedno, bym zapomniał. Jestem po prostu w szoku, że w dniu dzisiejszym nie było Mikołaja Kujawińskiego. No nie, o w interactive'ie tau. Hej! Nie, tutaj, tutaj, tutaj, tutaj. Jan 조수. Tata Szefa. lu Przyjrzyj się do sobotę.

Transcription

Zacznę od końca Twojego posta, bo mam taki kaprys. Mkałaj był wczoraj, zdaje się, że od dziewiątej do czternastej, a o czternastej z kolei też była Kasia Węcierska, no właśnie, do dziewiętnastej i potem Hanczak, także Kasia i Hanczak to są prezenterzy, którym się chyba najbardziej chce w ESC. Co do tego, że Celada słuchał ESC i rock, możliwe, możliwe, dużo ludzi też przeszło z ESC do ESC i rock właśnie. Też sobie czasem podsypuję ESC i rock ostatnio. Tam dużo starszych, fajnych, rockowych utworów grają, które ESC kiedyś grała, a których nie grała. Fajnie się tego słucha. Jeszcze czasem rock radio można włączyć dla klasyki rocka. Ulubię do starych numerów wracać, naprawdę. Acz muszę powiedzieć, że w tym nowym 2020 roku. Też kilka piosenek nie urzekło nowych. Chociażby nowe Kamila Cabello mają Maj, czy Ava Max, Alone, Alan Walker Part II, Alone Part II, co tam jeszcze, Topic Break, Gromit Sharedy Joy, no jest kilka utworów, które słucham, ale tak poza tym, no to gdyby nie Eurodance, gdyby nie więcej popu, rocka, no byłoby nudno. I ja chyba sobie zacznę robić więcej playlist. Swoich. Bo w radiu coraz mniej można fajnych rzeczy znaleźć. Także, tak. Nie wiem co z Michem, co z Michem to się okaże. Może jutro już wróci. Bartosz Kań, to tak, on faktycznie prowadził imprezkę jakieś chyba trzy tygodnie temu, czy ileś. Ale to w sumie był tylko jego jeden raz. Łukasz Bogdan też już się tak często nie pojawia. Czasem jest, czasem nie. Dziwne właśnie, że dzisiaj Mikołaja nie było. Przecież Mikołaj mógł przyjść zamiast Kaśki, nie wiem, Rafała, tam trzeba chyba, że pewnie też wynika z różnych prywatnych powodów, że ci prezenterzy nie mogą przyjść, na przykład w niedzielę. Nie wiem, w sumie niedziela to jest takie dzienzie, a to jakieś obiady rodzinne, to jakieś spotkania, to coś, to wiadomo, różnie może być. Chociaż w przypadku pracy w rodzinie. W pracy w rodzinie, to wiadomo, ktoś musi jednak być na tych dyżurach, ale pamiętam ostatni rok Hit FM, na przykład jeszcze wakacje 2007, to zdarzało się tak, że do godziny 19 nikogo nie było, a dopiero o 19 sobie przychodził Radek Nałęcz swoją drogę, teraz z tym pomyślałem, też mi teraz przychodził, naprawdę fajnie prowadził Radek Nałęcz w Hit FM, później w SC Trójmiasto, naprawdę, lubiłem go, słuchajcie, teraz muzea jakoś nie włączam. W sumie, gdyby Hunchuck przyszedł teraz do SK Rock, czy do innego radia, też nie wiem, czy bym włączał, ale... Ale... no, słuchało się, słuchało, jak ci ludzie byli w SK. To były piękne czasy, naprawdę. A teraz... imprezka, według mnie, jest robiona już na siłę. No, jak Hunchuck prowadzi, to wiadomo, jest fajnie. Zresztą Hunchuck może wszystko prowadzić. Pod wojnę i gorąco, i mi się nawet dzisiaj lepiej słuchało. Zresztą Hunchuck może wszystko prowadzić. Pod wojnę i gorąco, i mi się nawet dzisiaj lepiej słuchało. Z Hunchuckiem. Chociaż do Michała też nic nie mam, ale właśnie Hunchucka chyba lubię najbardziej z tych prezenterów. No i właśnie... Płotek, pomimo zmęczenia, też lubiłem. Mimo wszystko Płotka. Michała Celeda, właśnie tych, którzy podchodzili, szczególnie lubiłem. Pirowski... to już też jakoś się tak samo nie słucha. Chociaż Pirowski teraz nowy program w TTV prowadzi. Kto to kupi? To jest nowy program, w którym jest czterech uczestników, którzy proponują różne produkty do sprzedania i 100-osobowa publiczność plus tam chyba czteroosobowe jury, czy coś. Właśnie naciskają albo zielone, albo czerwone światełka, w zależności od tego, czy chcą kupić, czy produkt im się podoba, czy nie. Jak zielone, to produkt jest fajny. Jak zielone, to nie. To produkt jest słaby. Nie będziemy kupować. No dobra, ale zacząłem off-topic robić. Myślę, że takie dłuższe dywagacje, tematy, to lepiej poruszać mimo wszystko gdzieś na Team Talku albo na jakichś innych Skype'ach, Discordach itd. Albo na Whatsappach, bo jednak tutaj trochę nie chce mi się śmiecić tego forum, ale co chciałem, to powiedziałem.

Transcription

wiesz co ci powiem ja bardzo bym chciał uzyskać jakoś te archiwalne nagrania z Hit FM tyle czasu minęło i nigdzie tego nie mogę znaleźć i strasznie nad tym ubolewam więc niestety sam wszędzie szukałem ale no tego niestety nigdzie nie można znaleźć kiedyś w dwa tysiące jedenastym może na początku dwa tysiące dwudziestego roku jak jeszcze song rydziałał to jakieś tam zapowiedzi z Hit Party, Hit FM znalazłem ale tylko zapowiedzi i właśnie jak Radek Nałęcz prowadził ale to tylko tyle znalazłem reszty jakieś tam zapowiedzi innych nie znalazłem jakichś tam fragmenty chyba hit listy znalazłem jakąś gdzieś coś mam ale to jest tylko jeden mały fragment nie wiem nawet kiedyś raz na songrze widziałem jakieś fragmenty newsów z Hit FM ale ja bym chciał jakieś nagrania parogodzinne chociaż nie wiem z hit listy z hit live remix albo nie wiem z jakiejś jeszcze innej audycji czy coś bo nie ukrywam chciałbym sobie tego wysłuchać w obchodnej chwili jakbym miał możliwość no ale tak jak mówię nigdzie tego nie mogę uzyskać nigdzie tego nie mogę znaleźć no bolewam niestety no i cóż nie idzie tego w ogóle nigdzie znaleźć szkoda na youtube oczywiście nic nie ma nie idzie w ogóle nic znaleźć nawet nie idzie znaleźć jakichś zapowiedzi z przełączenia na eskę trójmiastą kompletnie nic nie idzie znaleźć co do Michała Hanczaka tak to on no mógłby wszystko prawie prowadzić tak naprawdę bo on naprawdę fajnie prowadzi i to trzeba potwierdzić że co jak wcale on bardzo fajnie właśnie prowadzi więc mógłby dużo audycji jakiś tam prowadzić w sumie Hanczak jak nie ma Pirowskiego to prowadzi wrzutkę na luz prowadzi wrzutkę na luz i też muszę powiedzieć że naprawdę bardzo fajnie to robi jak mam być szczery i naprawdę mu to wychodzi no więc cóż jeżeli chodzi też jeszcze o Radka Nałęcza to on raz był gościem u Jankesa w imprezce kiedyś jak dobrze pamiętam była taka właśnie sytuacja ale to były stare dzieje nie wiem którym to było roku jeszcze kiedy szukałem właśnie Hit FM jakieś tam zapowiedzi to był coś takiego jak Meksykański łącznik w 2006 roku to chyba było jak tam SKO2 była zimę chyba tym Meksykańskim łącznikiem był właśnie Janka z Hit FM ale słowa nie dam bo nie pamiętam właśnie więc więc ... więc tak to na chwilę obecną wygląda tak jak ja mówię ja bolewam tylko nad tym że nie mogę nigdzie znaleźć jakiś archiwalnych właśnie nagrań z Hit FM a szkoda bo chciałbym sobie trochę posłuchać jakieś dżingle zapowiedzi czy coś coś tam kiedyś miałem ale się to straciło niestety no i cóż nic już się nie odzyska, szkoda no no to no no to no to na razie tyle i pozdrawiam

Transcription

Gdyby wrzuta działała, to by to wszystko było, bo na wrzucie bardzo dużo tych materiałów było, tych zapowiedzi itd. A niestety wrzuta nie działa i dużo się rzeczy potraciło. Fakt, że to wszystko było w słabych jakościach MP328, ale lepsze by nie było i można było to sobie mieć.

Transcription

No tak, no faktycznie zapomniałem, bo to wszystko było z wrzuty. No tak, no. Ale skoro wrzuta nie działa, no to czego się tutaj mamy spodziewać? Już niestety niczego. Swoją drogą, szkoda, że wrzuta nie działa. Bo tam faktycznie były fajne materiały do pobrania.

Transcription

A z wieści innych wrócił dzisiaj Michu, więc w niedzielę już zapewne podwójny grunt 120 będzie z nim. A dzisiaj z kolei Rafała Adamczaka nie było, więc może teraz Rafał poszedł sobie na urlop.

Transcription

A diabli wiedzą, bo ostatnio to oni się jakoś tak dziwnie wymieniają, że już po prostu momentami nie ogarniam co, kto, kiedy, o której, bo to po prostu ostatnio jest tak hołatyczne moim zdaniem, że można oszaleć, taka jest moja opinia, więc ja już przepraszam, ale nie ogarniam tego, za cholerę.

Transcription

Cześć, witajcie. Kilka małych reportów co do Radia S.K. Jak wiemy, albo wiecie, od kilku dni panuje nienajlepsza sytuacja w Polsce związana z koronawirusem. Spokojnie, żałoby żadnej nie będzie, ale... Od soboty są emitowane spoty z Jankiesem, Kamą i Rudym. Tam coś na zasadzie, że... Ponieważ... Cześć, tu Jankies, Kama i Rudy. Na co dzień lubimy Was rozbawiać, lubimy z Wami nawet pożartować. Ale dziś będzie trochę poważniej. Ponieważ pozamykali nam szkoły, pozwolili pracować zdalnie. Zostańcie w domu. Słuchaj, zostań w domu. I to tylko z Jankiesem, Kamą i Rudym taki spot słyszałem. Zobaczymy jak dalej program w ogóle będzie wyglądał, bo tak... Wygląda na to, że o 6.15 S.K. Music Info nie było. I chyba też tego S.K. Music Info nie było też od teraz po 10. Więc podejrzewam, że nie będzie. Pytanie, czy będzie np. o 19.00 w imprezce. Chyba, że oni w ogóle stwierdzili, że imprezkę odwołają. I będą zwykłe hity na czasie. Trzeba śledzić w ogóle, co we wszystkich stacjach radiowych się dzieje. Jest to stan wyjątkowy, wiadomo. Nie należy panikować, no ale jednak te środki ostrożności są potrzebne. Nie wiem, czy to jest dobre, że już zrezygnowali z informacji muzycznych, ale może... Może tak, może to i dobry ruch, chociaż... Uważam, że odrobinkę tych informacji muzycznych jakby gdzieś tam było, to... To byłoby dobrze. Nie ma co zrezygnować jakoś z nie wiadomo jak z programów normalnych w radiu. Oczywiście wiadomo, informować, informować, informować jak najbardziej. Ale też jakoś nie... Playlist nie tonować, nie bawić się, ale... Zobaczymy. Czy o 19 na przykład SK Music Info będzie, ale... Wygląda na to, że nie będzie. Zobaczymy przez ile. Podejrzewam, że to właśnie w związku z koronawirusem. Nie podejrzewam, żeby to zwiastowało jakieś większe zmiany. No chyba, że czegoś nie wiem, ale... Się okaże pewnie za dwa tygodnie albo, albo później, bo to... To sytuacja niestety taka jest, że to... Trochę wszystko niestety musi potrwać. No... Nie mam nadzieję, daj Boże, żeby to trwało jak najkrócej, ale wiadomo... Że różnie to może niestety być. Także takie zmiany radia SK prowadziło, a za chwilę... Coś jeszcze nagram w innych dzwonkach.

Transcription

O, co do tej akcji, o tym spocie to akurat wiem, bo słyszałem, słyszałem go w sobotę i słyszałem go wczoraj, także ten spot jest emitowany prawie co pół godziny, bez przerwy, ale wczoraj jeszcze było SK Music Info, więc jestem w szoku, że nawet to odwołali. Co prawda jeszcze dzisiaj nie słuchałem SK, ale chyba sobie zaraz włączę z ciekawości, żeby sobie sprawdzić jak tam sytuacja się miewa, no i jestem, lekko mówiąc, w szoku, no bo trochę to dziwne, że zrezygnowali właśnie z podawania informacji muzycznych, no tutaj jestem lekko zdumiony. Swoją drogą, ciekawy teraz jestem, czy w tej sytuacji... W tej sytuacji się odbędzie popołudniowy wrzuć na luz, też trzeba będzie to jakoś sprawdzić, nie wiem, czy Puszkinie wiesz, czy nie, ale SK City jest odwołane i nie ma go od środy w ogóle, także cóż, ja w wolnej chwili to sobie sprawdzę, poobserwuję i też postaram się tutaj w tym wątku coś jeszcze więcej na ten temat tutaj powiedzieć. No, mamy takie czasy. Nie są to zbyt dobre czasy, ale no cóż, oby to trwało jak najkrócej i jak na razie z mojej strony tyle.

Transcription

I tutaj, jak użytkownik Puszkin zauważył, faktycznie nie ma już Eski Music Info. Ponadto wydaje mi się, że Eska News jest dłuższe, to krajowe, niż było. Minimalnie dłuższe, ale mogę się tu mylić. No i cóż, będę oczywiście dalej obserwować i będę Wam tutaj na bieżąco dawać i znać. No ale wygląda na to, że jest coraz gorzej. Z dnia na dzień, co by nie patrzeć. No to na razie, tak jak mówię, tyle i oczywiście będę Wam dawał znać na bieżąco, jak to będzie wyglądało.

Transcription

Tak, tak, właśnie newsy krajowe, ogólnopolskie tak zwane, są dłuższe jak najbardziej, natomiast ogólnie program jest całkiem normalny. Urzutka na luz jest. Imprezka też ma być. No, wygląda na to, że nawet konkursy będą normalne i tak dalej, ale jednak trochę to się odczuwa, jak się słucha tej eski, że jest trochę inaczej. Natomiast, co chciałem powiedzieć. EskaCity tak, chociaż w Warszawie akurat EskaCity było w środę, czwartek i piątek, ale było trochę inne. Nie mówili o imprezach, jakie mogą się odbyć, a polecali różne książki do przeczytania, jakieś filmy do oglądania, co by można było obejrzeć. Tam jeszcze mówili, że różne muzea na przykład proponują oglądanie swoich wystaw przez internet. No, jest trudno, jest ciężko. No, jest ciężko, ale co zrobić. Podejrzewam, że EskaCity jeszcze przez jakiś dłuższy czas nie będzie. I tutaj ciekawe, czy zmienią na przykład oprawę EskaCity, może podkład zmienią. Przy okazji stwierdzą, o dobra, mamy dwa tygodnie bez EskaCity, niech słuchacze dostaną coś nowego. Jeszcze o Music Info nie ma, nawet tego porannego nie było, tak wnioskuję, bo otrzymałem playlisty, co były emitowane od szóstej. Tam 14, gdzie Dawid podsiadło, zdaje się, został wyemitowany trochę. Jeszcze Alan Walker był chyba wcześniej, no, jakoś tak. Także tak to wygląda, nie ma Eska Music Info, są dłuższe newsy. Ja podejrzewam, że pewnie stwierdzili, dobra, nie będziemy teraz ludziom dawać newsów muzycznych, informujmy ich, co się dzieje na świecie i w Polsce, jak chodzi o koronawirus. Acz podejrzewam, że od 19 i tak tych wiadomości nie będzie. Acz podejrzewam, że od 19 i tak tych wiadomości nie będzie. Acz podejrzewam, że od 19 i tak tych wiadomości nie będzie. Acz podejrzewam, że od 19 i tak tych wiadomości nie będzie. Już będzie normalnie imprezka i będzie... ale Eska Music Info pewnie też nie będzie. No to tyle.

Transcription

No to tak jak Ci właśnie tutaj mówiłem Puszkinie, że od środy jak dobrze pamiętam, już na przykład poza Wrocławem tamtej eski nie było, także no tak to na chwilę obecną wygląda, więc no cóż, trzeba w tej zaistnionej sytuacji patrzeć co będzie dalej. No i tyle, bo jak na razie no to aż tak wcale dużo się nie zmieniło, poza tym, że nie ma tej całej eski city, eski music info, to aż tak dużo się na szczęście jeszcze nie zmieniło, no ale to coś, mnie się wydaje, że to dopiero jest kwestia czasu, no aczkolwiek cóż, no zobaczymy co i jak to będzie tutaj w tej sytuacji. I wyglądało w tym momencie dalej, tylko na chwilę obecną to zostaje nic więcej.