Transcription
Zacznę od końca Twojego posta, bo mam taki kaprys. Mkałaj był wczoraj, zdaje się, że od dziewiątej do czternastej, a o czternastej z kolei też była Kasia Węcierska, no właśnie, do dziewiętnastej i potem Hanczak, także Kasia i Hanczak to są prezenterzy, którym się chyba najbardziej chce w ESC.
Co do tego, że Celada słuchał ESC i rock, możliwe, możliwe, dużo ludzi też przeszło z ESC do ESC i rock właśnie. Też sobie czasem podsypuję ESC i rock ostatnio. Tam dużo starszych, fajnych, rockowych utworów grają, które ESC kiedyś grała, a których nie grała. Fajnie się tego słucha.
Jeszcze czasem rock radio można włączyć dla klasyki rocka. Ulubię do starych numerów wracać, naprawdę.
Acz muszę powiedzieć, że w tym nowym 2020 roku.
Też kilka piosenek nie urzekło nowych. Chociażby nowe Kamila Cabello mają Maj, czy Ava Max, Alone, Alan Walker Part II, Alone Part II, co tam jeszcze, Topic Break, Gromit Sharedy Joy, no jest kilka utworów, które słucham, ale tak poza tym, no to gdyby nie Eurodance, gdyby nie więcej popu, rocka, no byłoby nudno.
I ja chyba sobie zacznę robić więcej playlist.
Swoich.
Bo w radiu coraz mniej można fajnych rzeczy znaleźć.
Także, tak.
Nie wiem co z Michem, co z Michem to się okaże.
Może jutro już wróci.
Bartosz Kań, to tak, on faktycznie prowadził imprezkę jakieś chyba trzy tygodnie temu, czy ileś.
Ale to w sumie był tylko jego jeden raz.
Łukasz Bogdan też już się tak często nie pojawia.
Czasem jest, czasem nie.
Dziwne właśnie, że dzisiaj Mikołaja nie było.
Przecież Mikołaj mógł przyjść zamiast Kaśki, nie wiem, Rafała, tam trzeba chyba, że pewnie też wynika z różnych prywatnych powodów, że ci prezenterzy nie mogą przyjść, na przykład w niedzielę.
Nie wiem, w sumie niedziela to jest takie dzienzie, a to jakieś obiady rodzinne, to jakieś spotkania, to coś, to wiadomo, różnie może być.
Chociaż w przypadku pracy w rodzinie.
W pracy w rodzinie, to wiadomo, ktoś musi jednak być na tych dyżurach, ale pamiętam ostatni rok Hit FM, na przykład jeszcze wakacje 2007, to zdarzało się tak, że do godziny 19 nikogo nie było, a dopiero o 19 sobie przychodził Radek Nałęcz swoją drogę, teraz z tym pomyślałem, też mi teraz przychodził, naprawdę fajnie prowadził Radek Nałęcz w Hit FM, później w SC Trójmiasto, naprawdę, lubiłem go, słuchajcie, teraz muzea jakoś nie włączam.
W sumie, gdyby Hunchuck przyszedł teraz do SK Rock, czy do innego radia, też nie wiem, czy bym włączał, ale...
Ale... no, słuchało się, słuchało, jak ci ludzie byli w SK.
To były piękne czasy, naprawdę.
A teraz... imprezka, według mnie, jest robiona już na siłę. No, jak Hunchuck prowadzi, to wiadomo, jest fajnie.
Zresztą Hunchuck może wszystko prowadzić. Pod wojnę i gorąco, i mi się nawet dzisiaj lepiej słuchało.
Zresztą Hunchuck może wszystko prowadzić. Pod wojnę i gorąco, i mi się nawet dzisiaj lepiej słuchało.
Z Hunchuckiem. Chociaż do Michała też nic nie mam, ale właśnie Hunchucka chyba lubię najbardziej z tych prezenterów.
No i właśnie... Płotek, pomimo zmęczenia, też lubiłem. Mimo wszystko Płotka.
Michała Celeda, właśnie tych, którzy podchodzili, szczególnie lubiłem.
Pirowski... to już też jakoś się tak samo nie słucha. Chociaż Pirowski teraz nowy program w TTV prowadzi.
Kto to kupi?
To jest nowy program, w którym jest czterech uczestników, którzy proponują różne produkty do sprzedania i 100-osobowa publiczność plus tam chyba czteroosobowe jury, czy coś.
Właśnie naciskają albo zielone, albo czerwone światełka, w zależności od tego, czy chcą kupić, czy produkt im się podoba, czy nie.
Jak zielone, to produkt jest fajny. Jak zielone, to nie.
To produkt jest słaby.
Nie będziemy kupować.
No dobra, ale zacząłem off-topic robić. Myślę, że takie dłuższe dywagacje, tematy, to lepiej poruszać mimo wszystko gdzieś na Team Talku albo na jakichś innych Skype'ach, Discordach itd.
Albo na Whatsappach, bo jednak tutaj trochę nie chce mi się śmiecić tego forum, ale co chciałem, to powiedziałem.