Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 43 of 137

Transcription

A czy w tamtym roku były jakieś dżingle lokalne w Wigilię, teraz szczerze mówiąc nie pamiętam, ale chyba nie było.

Transcription

Wiesz co, parę dżingli lokalnych jakiś było, ale już dopiero po tym jak się skończyła Wigilia W naszym sensie po 18 jak już Hanczak poszedł, co puszczali tylko muzykę od 18 To chyba tam parę dżingli było lokalnych, coś tak mi się świta, ale Ale to tak jak mówię, to wszystko trwało do północy i potem już normalnie weszli Rozłączyli się w takim kontekście, że tak powiem Nawet chyba pamiętam, że jak już skończyli, jak już Hanczak o 18 poszedł To jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba nawet dodatkowo jeszcze czasami się jakieś reklamy pojawiały Ale nie lokalne, tylko te ogólne Także tak to wyglądało

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Połączone były do 23.00, a 23.00 już nie były połączone. A wiem, bo obserwowałem wtedy SKSS. Z kolegami obserwowaliśmy i o 23.00 w SCSS już była cisza. Także były połączone do 23.00 tylko.

Transcription

Kurcze, Puśkinie, jak ja bym chciał teraz sobie poobserwować SKSS, bo generalnie to jest ciekawe, a wiesz dlaczego? Bo idąc tym tokiem myślenia, skoro sylwestrowa imprezka ma być od 20 do prawie że 5 czy 6 rano i jeżeli będzie nawet sytuacja taka, że oni się w ogóle nie rozłączą, no to chcę zobaczyć jak w tym wypadku będzie radzić SKSS. Więc w ogóle bym sobie posłuchał teraz SKSS, tak jak Ci już mówiłem, bo są te nowe dżingle i fajnie byłoby po prostu zobaczyć jak to oni zrobili. No fakt, może być tak, że tam będzie cisza między tymi dżinglami, ale no to jednak jest ciekawe. No bo jednak jakby nie patrzeć od ostatniego czasu, kiedy żeśmy, znaczy jakby nie patrzeć od czasu, kiedy żeś mi przesłał to nagranie z SKSS, co... co mam gdzieś do tej pory, no to jednak trochę się zmieniło, jakby nie patrzeć i wiesz, może coś tam zrobili, no bo wiesz, mam też głównie na myśli te nowe dżingle, których było SK-miasto, a które zostały teraz trochę zmienione i tam nie ma SK-miasto, tylko jest E-E-E-E-SK. Więc może tak zrobili też w SKSS, że jak są te świąteczne to jest tylko E-E-E-E-SK. No i właśnie tu bym chciał wyjdzieć z tego, że no niestety nie mam na chwilę obecne, nie mam na chwilę obecną możliwości słuchania SKSS, co naprawdę nad tym ubolewam. No i a zobaczymy jak to będzie w tą Wigilię wyglądać i generalnie zobaczymy jak to będzie wyglądać w Sylwestra.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Nie mam Łukaszu niestety dostępu do ASXS i bardzo Cię przepraszam, ale nie będę miał. No niestety, nie mam możliwości. Wtedy kolega by miał więcej czasu, by było go więcej i mógł to gdzieś tam streamować. Teraz niestety kolega czasu nie ma, kolega bardzo rzadko jest na tym toku. Poza tym ja też będę miał swojego Sylwestra, więc nie wiem, czy będę w ogóle myślał o ASXS. Może coś tam się czasem sprawdzi, co leci w ASXS. Natomiast myślę, że będę raczej z innym radiem imprezował, jeżeli z jakimkolwiek, jeżeli nie będzie playlisty. Czy coś się zmieniło w ASXS? Ja wątpię. Tam, gdzie są te nowe dżingla świąteczne SK Warszawa, tam podejrzewam, że jest coś. Po prostu w ASXS nie uświadczymy świątecznych dżingli. Tak, tak myślę. Także cóż, wątpię, że SKS coś zmieniło. Chyba, że czasem coś z Warszawy można usłyszeć ze słuchawek prowadzącego. Gdzieś tam dla SK Warszawa, tak jak to miało miejsce wtedy. Jak to czasem miało miejsce.

Transcription

No nic, no trudno. Ja tylko, wiesz, Puszkinie mówiłem, że chciałbym to po prostu zobaczyć, ale jak nie ma możliwości, no to nie ma. Szkoda, że nie ma w internecie. Na przykład Radio Plus ma program Radia Plus CS jest w internecie, na szczęście. Także tyle.

Transcription

Już teraz! Zgłoś się do zabawy! Sprawdź szczegóły na sk.pl No to co?

Transcription

Taka fajna wpadka w SC Kraśnik była.

Transcription

Ale to nie wygląda na wpadkę Łukaszu, to pewnie było sieciowe, w Warszawie pewnie poleciało, że sponsorem jest Play i tak dalej, pewnie też Jankies coś tam powiedział czy któryś, więc podejrzewam, że ewentualnie to mogło na całą sieć zostać wyeliminowane, ale to raczej nie wpadka.

Transcription

Mi się wydaje, że część świata spadka, no ale każdy tak może sądzić jak chce. No ale cóż, obserwujmy dalej, Puszkinie, obserwujmy dalej.

Transcription

Łukaszu, nie wiem czy to obserwujesz, ale wydaje mi się, czy leciutko zostały zmodyfikowane te pierwsze dżingle, wejścia na początek godziny, że tam na początku jest jakieś takie coś tam takie jakbyś, no, że mają swoje jakby takie początki, te podkłady na wejście, na początek godziny tylko mam na myśli.

Transcription

Puszkinie, na szczęście to mi się buforuje, więc zaraz to sprawdzę i oczywiście w tym wątku na bieżąco dam znać.

Transcription

Ale po 15.00 było wejście i wydawało mi się, że było normalnie, więc chyba mi się wydawało po prostu. Fakt, że dzisiaj np. o 10.00 i o 11.00, przed siódmym hitem był dżingiel hity na czasie Radia SK, a nie SK Miasto. I tak inaczej trochę, a z kolei np. po 13.00 po bloku reklamowym X-20 była SK! Jakieś takie krótkie, a nie... no to z imprezki in the mix, a nie długie hity na czasie Radia SK, więc coś tam sobie dzisiaj lekko mieszają w tych dżinglach jak chcą.

Transcription

Zaraz to sprawdzimy.

Transcription

No i niestety, ale tego nie sprawdzę, bo bufor mi szlag trafił, no ale na razie póki co włączyłem na nowo, no i zobaczymy, chociaż podczas wrzutki na luz coś się zmieni, ale raczej nie sądzę.

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie, tak jak przepuszczałem i to się sprawdziło, mianowicie w weekendy SK Śląsk nie emituje newsów lokalnych i też warto tutaj notabene wspomnieć, że SK Music Info oczywiście w weekendy jak najbardziej jest. Czyli wygląda na to, że po prostu w tygodniu od godziny 10 do godziny 18 newsy są w całości lokalne, a od 19 już normalnie jest SK Music Info, oczywiście z Warszawy. To tyle.

Transcription

No i tak to jest, właśnie z tymi newsami, bo prawie jak rozumiem żadnych zmian, jest tak jak było i pewnie dopiero będzie, pewnie dopiero od poniedziałka wieczór albo od wtorku coś się zmieni.

Transcription

Zapewne od poniedziałku wieczór, bo w tamtym roku było dzień przed wigilią, więc pozostaje tylko po prostu czekać i zobaczymy jak to będzie się odnosić po prostu do tego.

Transcription

Informuję Was, że tegoroczną Wigilię w Radiu SK poprowadzi Michał Hanczak.

Transcription

Cześć! Chciałem poinformować, po pierwsze, że przed chwilką dosłownie włączyłem Eskę i usłyszałem podkład świąteczny. Po tym, że podkładzie nie było, dziś dla Eska Warszawa, tylko po prostu Eska. Co jeszcze? Wygląda na to, że dzisiaj nie ma reklamy o X23, czyli one pewnie dopiero wrócą w piątek. Tego się nie spodziewałem. No i muszę zobaczyć, jak dalej program wygląda, czy normalnie jest Eska Music Info i tak dalej, ale tak to pewnie się nic nie zmieniło. Muszę zobaczyć. A co do tego, że w Wigilii Hanczak poprowadzi te... Dzięki Łukaczu za informację, acz to było niestety wiadome. Ale nie, dobrze, akurat Hanczak akurat fajnie prowadzi program, jakikolwiek w Esce i ja go lubię słuchać. Chyba najbardziej ze wszystkich.