Nie sądzę, bo chyba inni prowadzący są, ale trzeba zweryfikować.
Natalja Czarnuch, prace ma wśląskiej esce.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wczorajszy i dzisiejszy magazyn prowadzi Ola Grochowska, czyli też Eska Śląsk. Zresztą tam też dzisiejszy magazyn prowadzi, a może i w całym tygodniu?
tego to nie wie nikt, ale na bank jest wszystko nagrywane wsosnowcu, no poza informacjami, co do eski tej nowej, to najlepsze jest to, że tam playlista jest z dobrym kilku godzinnym wypszedzeniem
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A tak, dziś istotnie tak jest, wczoraj kilka godzin się zapętlało. Ciekawe, co będzie jutro.
mnie ciekawi co bendzie np wsobote i wniedziele w ccm, co do tej no wej eski, to nie wiadomo poco to jest
Na pewno coś pod internet, może chcą mieć jakiś stream do testów. Stawiam,że w Radiu CCm w weekend będzie sama muzyka.
sie zobaczy, z tego co obliczyłem, to na tym streamie jest teraz playlista, która będzie w esce o drugiej wnocy
Jakoś tak, pewnie o czwartej się wyrówna.
zapewne tak, ale ja i tak to sobie buforuje, bo mam nadzieje, że jednak coś interesującego sie wreście zdaży
Dziś o dziewiątej w Esce program ma poprowadzić Dawid Wajda. Czyżby kolejna zamiana z kimś z Eski?
Nato wygląda, wgl, to Hany na urlopie, więc kto wie, czy nie poprowadzi imprezki.
Oo to nie wiedziałem, że Hany na urlopie, wczoraj zdaje się jeszcze dyżur miał, ale nie słuchałem.
a miał od 12 do 15
W Esce2 dzisiaj w swojej puszce był i za tydzień też ma być, więc ciekawe z tym urlopem.
no ciekawe
Eska wypełniacz chyba od dzisiaj emituje reklamy, trafiłem przed chwilą na blok.
ano emituje, tyle, że nie wiem poco
Nie wiem po co, ale wiem, że jest to ciągle ten sam blok.
Z innych rzeczy o 14 zostały wymienione tzw recurrenty.
o prosze bardzo, a ja tak sobie rozmyślam o tym nowym streamie, i chyba to bendzie stream eski rock warszawa