Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 106 of 137

A no gra i powróciła na playlistę już jakiś czas temu.

A jakieś inne hansupy tam jeszcze lecą czy tylko to?

Tylko to.

potfierdzam, tak to żadnych fajnych starszych utforków nie puszczają.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#2105 Edited

Nie żyje Sylwia Kurzela. Jest info na Eskowym fejsie i czarno-biała strona. :(

Z obserwacji programu: Nie ma eska music news i wejscia przynajmniej w tej godzinie były tylko o tym co w tej godzinie jak chodzi o hity na czasie i bez podkładów.

o kurcze, a wiaddomo czemu umarła?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kurcze nie wiem co powiedzieć

eska music news wruciło, było emitowane wtej godzinie

Aa to szkoda, że wróciło. Zmarła na nowotwór. Coś tam z jajnikami nie pamiętam dokładnie.

szkoda

szkoda jest sylwi.

#2113 Edited

A tym czasem michała celede można usłyszeć w tvn 7 wserialu Rozwód: Walka o wszystko, jako lektor.

Zauważyłem od jakiegoś czasu, że Eska daje autopromocje różnych konkursów, nawet wkrętarki czy eska tankuje do pełna.
Ponadto dzisiaj była wymiana recurentów.

tak samo to zauwazyłym, autopromocji brak wrzudki na lóz

aaa, i eska music nevs jest poraz ostatni emitowane przed 15, niewiem tylko, jak jest podczaz imprezki, wgl, to od jakiegoś czasu imprezke prowadzi cały czaz Dawid kowalczyk, czyżby zmiana prowadzącego imprezki sie szykowała.

W Impresce jest eska music news, podczas wnl EMN nie ma już od maja.
Co do prowadzącego impreski to nie wiem, ale fakt, że Dawid jest coraz częściej, a z drugiej strony nie wpisują go w ramówkę, także nie ogarniam tej kuwety.

totak jak ja

Nie wiem, czy zauważyliście, ale od jakiegoś czasu o 6:00 w esce nie ma magazynów lokalnych. Jest od razu program obudź się na jankesa i muzyka. Ciekawe, co się tym razem stało, i kiedy te magazyny wrócą.

magazyny masz wieczorem markus