Z obserwacji programu: Nie ma eska music news i wejscia przynajmniej w tej godzinie były tylko o tym co w tej godzinie jak chodzi o hity na czasie i bez podkładów.
Zauważyłem od jakiegoś czasu, że Eska daje autopromocje różnych konkursów, nawet wkrętarki czy eska tankuje do pełna. Ponadto dzisiaj była wymiana recurentów.
aaa, i eska music nevs jest poraz ostatni emitowane przed 15, niewiem tylko, jak jest podczaz imprezki, wgl, to od jakiegoś czasu imprezke prowadzi cały czaz Dawid kowalczyk, czyżby zmiana prowadzącego imprezki sie szykowała.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
W Impresce jest eska music news, podczas wnl EMN nie ma już od maja. Co do prowadzącego impreski to nie wiem, ale fakt, że Dawid jest coraz częściej, a z drugiej strony nie wpisują go w ramówkę, także nie ogarniam tej kuwety.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale od jakiegoś czasu o 6:00 w esce nie ma magazynów lokalnych. Jest od razu program obudź się na jankesa i muzyka. Ciekawe, co się tym razem stało, i kiedy te magazyny wrócą.