forza motosport już jest
Back to Nowości#21 mucha
jateż sobie planuję zakupić bo to naprawdę fajna sprawa taka dostępna samochodówka.
#22 mojsior
ale jest oficjalny release
#23 djdenismusic
To przepraszam. Coś tam czytałem na forum audiogames, żę niby jeszcze kilka dni do premiery. I że to tylko predownload czy jakoś tak. Ale najwyraźniej wszystko mi się w główce pomieszało :D
#24 matius
Premiera była 10 października.
#25 djdenismusic
A jak tam jest z trybem multiplayer? Da się grać?
#26 kacper10
cześć, wie ktoś jak włączycć dostępność w czasie wyścigu?
chodzi mi o te dźwięki sygnalizujące chamowanie, zakręty, gps i hm nie pamiętam jak to się nazywało, ale chodzi o to że przy zakręcie auto ucieka wbok?
#27 matius
To wszystko masz w ustawieniach gry.
#28 exterminator
Muszę sobie poczekać pół roku na nowego kompa. Bo mój obecny tego nie przyjmie. szkoda. Tak samo jak MK 1. Od bardzo dawna mażyłem o dostępnej grze samochodowej, wreszcie jest.
#29 zywek
Ciekawe, u mnie w game bar nie ma czegoś takiego jak mowa na tekst i tekst na mowę, w funkcjach gier mam tylko napisane, że mój system nie jest zgodnyz najnowszym dx12 ultimate.
#30 zywek
Dra, jest. Ale ktoś mi może pwiedzieć, czy to serio musi być odwrotnie niż w topspeedzie? Dlaczego jak mam skręcać w prawo samochód mi zjeżdża na prawo, zamiast na lewo? Da się to przestawić?
#31 matius
Możesz zmienić. W ustawieniach gdzieś.
#32 zywek
Ale to czemu to tak jest? Ma to jakieś podstawy wizualne czy jak?
#33 mojsior
poprostu do wyboru do koloru wiadomo na logikę jeśli auto skręca w prawo no to dźwięk idzie na prawo i ty musisz wycentrować a jak wolisz jak w topspeedzie to możesz to zmienić w opcjach dostępności.
#34 zywek
Jest to dekoncentrujące dla mnie na obecną chwilę.
#35 zywek
Szkoda, że nikt nigdzie nie napisał co robi pszczególna opcja, bo nie potraię tego akurat znaleźć teraz.
#36 matius
Poczekaj chwile, narrator powinien ci to powiedzieć, choć gwarancji nie daje. xd I tak tez jest normalnie, że jak skręcamy, to musimy potem dać lekko w lewo, bo kona są nadal skręcone w prawo. Więc, auto gdyby pojechało dalej, to by dalej skręcało i ztoczyło koło. Dlatego trzeba dac wlekko w lewo, aby koła ustawiły się prosto.
#37 zywek
Dobra, znalazłem. Wy też mieliście wszystkie asysty łącznie z kontrolą trakcji i stabilności na wyłączone? Tak się przecież jechać nie da.
#38 matius
Zobaczysz, że na początek, moim zdaniem, warto mieć włączone, przynajmniej troche.
#39 nuno69
ja nie mm pada niestety bo mi sie rozjebal. Nawet nie probuje grac
#40 mojsior
znam osoby co grają z powodzeniem na klawiaturze