EltenLink

#1 lalar123

Przepraszam że piszę tutaj ale nie wiem ktoto robił. i dlatego wrzócm ten wontek tutaj. Obszukałem całe agarchive ale nie pamiętam który developer zrobił takie dwie eksperymentalne gierki. Car thingy gdzie się gokardem jeździło i coś na bgt zwane zombie war. Czy ktoś może wie. Błaaagam was! Pomóżcie.

 Powiał trójpiczny sztandar po ojczystej roli
 Na znak wolności kobiet a mężczyzn niewoli.
 Prawiczeństwo zniesione, jebanie jest wolne
 Jeno sądy dziewice uznają za zdolne.

2023-10-09 11:27

#2 daszekmdn

Mason Armstrong.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2023-10-09 15:28

#3 exterminator

Plik który chcesz pobrać nazywa się open source projects. Tak jest to na agarchive.net w sekcjii mason almstrong.

Time to exterminate.
2023-10-14 08:55

#4 Adasadula

W poszukiwaniu gry (Gry (Dyskusje pozostałe), Gry), Autor: Celtic1002, wpisy: 98, Nowe: 0
Co by nie śmiecić można to przenieść

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-10-14 09:56

#5 lalar123

Dziękuję.

2023-10-14 09:57

#6 lalar123

Czy ktoś może wie gdzie mogę zdobyć escape of the dark legio jekocona? durny defender wciął mi egzek bo nagle zniknął a był wcześniej. proszę was bo ktoś się ostatnio zachwalał że przecież taaki prosty ten defender że łatwo wyciągać z kfarantanny noto jak taki mądry to proszę bardzo. proszę was bo jekocon usunął oczywiście link do pobrania a ktoś może ma? Na agarchive tego nie ma.

2023-10-20 12:53