Eltenowy down detector
Back to EltenLink#1 daszekmdn
Czasem ludzie tworzą wątki o czasowych błędach po stronie serwera typu zawieszanie się, lagi, problem z połączeniem. Inni zaś niepotrzebnie piszą w wątku zdarzenia techniczne, który nie służy do tego w żadnym wypadku. To jest odpowiednie miejsce na tego typu raporty. Jeśli inicjatywa niezbyt spodoba się górze, można skasować, ale to w sumie lepsze niż tworzenie false positives. ;) a i taki wątek Pajper może mieć w śledzonych aby reagować na bieżąco gdy coś się sypnie po stronie serwera.
#2 daszekmdn
Ostatnio blogi działają tragicznie. Cały czas błąd czy to wysyłam wpis, czy robie rekategoryzację, czy po prostu chcę coś sprawdzić.
#3 Julitka
Chodzi Ci o administrowanie, czy też przeglądanie? Bo przeglądanie u mnie śmiga.
-- (daszekmdn):
Ostatnio blogi działają tragicznie. Cały czas błąd czy to wysyłam wpis, czy robie rekategoryzację, czy po prostu chcę coś sprawdzić.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 daszekmdn
No, napisałem w czym jest problem ;)
#5 Julitka
No, czyli nie całe blogi, tylko administrowanie nimi. To różnica.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.