EltenLink

Rozwiązany Facebook: Blokowanie grup.

Back to Sieci społecznościowe

#1 daszekmdn

Witajcie.
Chciałbym zablokować ludziom możliwość dodawania mnie do grup, czy jest to możliwe?
Teraz jeśli ktoś mnie gdzieś doda automatycznie tam dołączam, chociaż nie chcę.
Ewentualnie czy da się aktywować zapytanie mnie wcześniej czy na pewno chcę dołączyć po otrzymaniu zaproszenia?

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2018-11-06 16:07

#2 lukasz1993258

ruwnież sie oto pytałem, i z tego co wiem, to niestety się nieda, ale moge sie mylić.

2018-11-06 17:24

#3 mojsior

nie da się to jest właśnie największa głupota tego facebooka z resztą dla mnie facebook to ścierwo.
Gdyby nie to, że mam tam znajomych którymi utrzymuję kontakt to już dawno bym z tamtąd uciekał gdzie pieprz rośnie.
Aż strach co ten głupol oguras zuckemberg jeszcze wymyśli aby na nas żerować jak na krulikach

2018-11-06 19:47

#4 lukasz1993258

No, czyli tak jak myślałem, bo sfego czasu miałem spory kłopot zgrupami na facebooku.

2018-11-06 19:52

#5 mojsior

raczej jeżeli dostaniesz takie zaproszenie to poprostu od razu opuszczaj takie grupy z resztą radzę ci wejść w listę grup czy aby nie jesteś pozapisywany do jakiejś nieporządanej ilości grup.
Czasami facebook perfidnie o tym nie powiadomi, ostatnio tak miałem że zostałem zapisany do kilku grup a w cale o tym nie wiedziałem.
Podobno takie dopisywania do grup dzieją się automatycznie

2018-11-06 19:58

#6 lukasz1993258

A to to ja śledze na bierząco

2018-11-06 20:00

#7 cinkciarzpl

Uściślijmy. Automatycznie wtedy i tylko wtedy, gdy nasz znajomy coś załapie, lub gdy jakaś aplikacja działa złośliwie. Zawsze opuszczam grupy do których mnie dodano a które mnie nie interesują i nie certolę się z tym w tańcu. Nie ma co. Tym bardziej że większość to jakieś konkursy i inne ściemy.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-11-06 20:40

#8 lwica

Bez sensu jest to, że jak ktoś nas zaprosi, to od razu dołączamy do danej grupy, bez zapytania, czy tego chcemy.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-12-12 19:38