EltenLink

pierwszy dotyk {18+ }

Back to Związki i seks [18 plus]

#1 kamil33

witam wszystkich, postanowiłem dodać ten wątek do tej grupy ponieważ dawało mi to zawsze do myślenia. a teraz sytuacja w jakiej się znalazłem osobiście już ponad 4 lata temu, rozwiązała moje rozmyślenia. I przychodzę do was z takim pytaniem, czy mieliście strach przed pierwszym dotykiem swojej partnerki / partnera ? mówię tu dokładnie o tym gdy działo się to u was pierwszy raz w życiu, i nie muszę pewnie dodawać że tu chodzi o ten aspekt seksualny, jeśli tak to mogę ująć. Mam nadzieję że nie urażę nikogo tym wątkiem w żaden sposób, bo mój wątek nie to ma na celu. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

#2 misiek

Nie

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-08-29 00:56

#3 kamil33

no i spoko, tak sądziłem że będziesz jako pierwszy tu :)
-- (misiek):
Nie

--

#4 cinkciarzpl

Przed dotykiem nie. Przed seksem może nie tyle strach, co taka niepewność. Nie wiesz jeszcze jak złapać i gdzie złapać, czy można szarpnąć za włosy czy lepiej nie. No takie pierdoły, które się klarują dopiero w trakcie bo wszystkiego nie obgadasz nawet jak ci się wydaje że się tak da.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-09-04 23:07

#5 zywek

Kamil33: No tak masz racje.

2023-09-05 07:37

#6 Zuzler

Nieeee, ja na to wręcz czekałam. ;)

Edited 2023-12-27 12:53

#7 kamil33

o to fajnie :
-- (Zuzler):
Nieeee, ja na to wręcz czekałam. ;)

--