EltenLink

karta pamięci i czytak +

Back to Tyfloelektronika

#1 wredny

stara karta zepsuła mi się w taki sposób ,że komputer ją widzi czytak nie ,uzbrojony w nową przekształcam ją na fat 32 i mam to samo czyli komputer widzi katalogi a czytak ni chu chu powiedzcie mi co ja mogę zrobić?

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2023-08-03 16:49

#2 nuno69

Przestac korzystac ze sleposprzetu.
A tak na powaznie WIN+R, CMD, enter, chkdsk, list disk, select disk numer gdzie numer to ID twojej karty, clean, enter, create partition primary, enter

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-08-03 17:07

#3 nuno69

A jak nie to win+r, cmd, enter, chkdsk, enter, list disk, enter, select disk numer gdzie numer to id twojej karty, enter, convert mbr, enter

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-08-03 17:08

#4 nuno69

Oczywiscie enter w sensie ze naciskasz klawisz a nie piszesz no nie?

2023-08-03 17:08

#5 wredny

Po próbujem dzięki

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2023-08-03 17:11

#6 misiek

A ja mam dosłownie odwrotną sytuację, czytak widzi kartę, a komp nie.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-08-04 01:31

#7 DJGraco

Tylko przed wyczyszczeniem karty warto skopiować znajdujące się na niej pliki

2023-08-04 13:39