Forum

Plextalk Linio Pocket

Forum mieszane

szarka

#61 ·

Transcription

Powyższy problem z książkami Daisy został rozwiązany. Wystarczyło przywrócić plekstalka do ustawień fabrycznych. Pozdrawiam.

markus1234

#62 ·

Transcription

Taka informacja, gdyby ktoś chciał sobie kupić Plextalkę Linią Pocket czy Plextalkę PTA1, to już tych urządzeń się nie nabędzie, bo na stronie Altexu ich nie ma. W sekcji urządzeń lektorskich czy tam odtworaczy książek nie ma ich, zostały wycofane chyba. Szkoda, bo to fajne urządzenia są, a producent je wycofał z oferty.

daszekmdn

#63 ·

Transcription

Markusie nie ma i nie będzie No bo producent zaprzestał produkcji I jakby to dziwnie nie zabrzmiało Takie trochę masło maślane Ale niestety tak jest I to długo, długo przed tym Zanim AltX przestał je sprzedawać I nigdzie tej informacji Że Plextalk nie jest już wspierany Na ich stronie nie było Natomiast generalnie oprogramowanie Jakoś tam się jeszcze rozwijało do niedawna Tylko oczywiście nie w polskiej wersji My mamy jakąś wersję 2 z kimś Ale w Ameryce czy w Anglii Jest już chyba 4 albo 5

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

monstricek

#64 ·

Transcription

Nie jest to do końca prawdą, nie zaprzestał, tylko po prostu teraz Szyna Nakęszy pracuje na rynku japońskim, a nie na europejskim i amerykańskim. Są nowe urządzenia, nowe plekstoki, ale bardzo proste. Są tak zwane plekstoki dla seniorów, widziałem takiego plekstoka. Ma w sobie wi-fi, pracuje z jakimiś japońskimi formatami i bibliotekami, ale Szyna Nakęszy wyraźnie stwierdziło, że na pewno nie zamierza wydawać tego plekstoka dla Europy.

daszekmdn

#65 ·

Transcription

A to ciekawostka. Ja i tak mówiłem tylko o tym konkretnym modelu, że po prostu skończyli go produkować, ale o tym, że produkują nowe, to akurat nie wiedziałem. Wiesz, troszkę mi się w sumie nie dziwię, że nie chcą może współpracować z europejskimi importerami, bo ci to sobie narzucają marże jak stąd do tamtąd.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

markus1234

#66 ·

Przeklejam wiadomość z tekstowego wątku o plextalku linio. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi na mój problem.

Nie mogę od jakiegoś czasu uaktualnić listy odcinków z tyflopodcastu. Kiedy wchodzę w aktualizację listy odcinków i potwierdzam, że chcę zaktualizować tą listę, to po jakimś czasie otrzymuję komunikat: "Błąd w trakcie uaktualniania odcinków". Czy ktoś wie, jak można rozwiązać ten problem? Strona internetowa tyflopodcastu normalnie działa, nie ma żadnych awarii, a na plextalku pojawia się taki problem. Ostatni raz uaktualniałem listę odcinków w listopadzie, i w tedy normalnie jeszcze dało się uaktualnić tą listę na plextalku. Czekam na odpowiedź i rozwiązanie tego problemu.

markus1234

#67 ·

Transcription

Nie mogę uaktualnić podcastów, listy odcinków na platformie Lekstopu. Kiedyś mogłem, teraz nie mogę. Teraz pokażę o co chodzi. Radio Podcast 1 Brak listy odcinków. Aktualizacja listy odcinków. Czy kontynuować? Radio Podcast 1 Niepowodzenie aktualizacji listy odcinków. No właśnie. I takie coś się dzieje. Jak mi teraz uaktualnić listę odcinków na Lekstopu? Podcastów? Czekam na odpowiedź. Radio Podcast 1