Cześć Chciałbym spróbować z żoną przejechać się na tandemie. Nie mamy pewności czy się "dogadamy" i będziemy w stanie pojeździć. Widziałem że jest jakiś producent w Lublinie, który robi składane tandemy, ale nie ma przedstawicielstwa w Warszawie i trzeba do niego jechać. Kiedyś był jakiś tandem w wyporzyczalni veturilo, ale jak już się odważyłem przejechać to z niego zrezygnowali :) Próbowałem się orientować w fundacjach ale odsyłali mnie od jednej do drugiej.
Możę ktoś z Was dysponuje takim sprzętem i mógłby na chwilę porzyczyć, abyśmy się przejechali ? Albo wie gdzie można takie cudo na chwilę zdobyć?
W rowerach miejskich wróciły tandemy. i można się nimi przejechać. Jak spróbowaliśmy z małżonką to nie jest lekko. Są ciężkie, siodełko z przodu jest wysoko i nie da się go zniżyć bo opiera się o tylną kierownicę. Z przodu jest męska rama, co dla niższej kobiety robi problem z wejściem. Kierownica z przodu ma do tego nietypowy kształt, bo nie jest prosta tylko wygieta w półkole. Niestety nie przypadło nam to do gustu... może jakby z przodu jechał ktoś wyższy ., to by z tego coś było.
This site uses cookies to enhance your experience.