Vetube - program do odczytu chatu na prowadzonych przez siebie streamach
Back to Nowości, odkrycia, newsy#41 mojsior
ja nie mogę@@.
Muszę tak powiedzieć bo to co czytam sprawia, żesię we mnie agresor włącza,, mam ochotę na fatality.
Narzekać to wy potraficie, ale żeby napisać do twórców, albo zbadać sprawę czy problem jest szerszą skalę to się nie chce prawda>
BO ja wiem, że problem jest u większości i z tego co wiem, twórcy o tym wiedzą, ale lepiej zakładać, że program padł.
A mówisz, o tym że będziesz skazany na stare czasy jeżeli chodzi o czytanie chatu.
Z tego co wiem jest mnustwo stron, które oferują czytanie chatów na youtube czy twitchu, wystarczy dobrze poszukać.
Przykładem działającego narzędzia jest firebot.
Osoby, które ja obserwuję, w tym znany wam pewnie ross minor czy brandon cole używają tego na codzień, więc no, są alternatywy.
#42 Zuza
Nie jesteście. Chciałam napisać tak jak Patryk, ale mnie wyręczył
klienta.
#43 mojsior
przepraszam, nie powiniem używać takich słów publicznie, pale mnie czasem ponosi
#44 pates
@Mojsior ja wyznaję zasadę mów co myślisz, i plus za to że nie owijasz w bawełnę.
#45 mojsior
dzięki, tym bardziej że wetube jest na githubie, poza tym takie programy jak wetube nie korzystają pewnie z api więc dlatego może być z nimi problem
#46 matius
Ja przynajmniej sprawdziłem, czy działa poprzednia wersja. A teraz czas na inne sposoby. Tym napisanie do twurców. A co do wspomnianego bota, mi narazie nie udało się go rozgryść. Jak będę miał chwilkę sprubuje go ogarnąć.
#47 martinus
Dowiedziałem się, bezpośrednio od twórcuw programu że problem z odczytywaniem czatu jest po stronie youtube API. . Najwyraźniej autorzy widocznie tego jeszcze nie zaktualizowali.
#48 Zuza
jakiego bota?
klienta.
#49 martinus
Firebot. Ale tam podobno dużo ustawiania jest.
#50 martinus
Jest wersja wetube 2.71. Która zawiera drobne poprawki.
#51 martinus
Czytanie czatu na żyywo z powrotem działa, dodano 4 nowe eventy ale tylko na tiktoku. I pojawiły się 4 nowe dźwięki
#52 martinus
Pobrałem ze strony wersję x64 a i tak mówi mi że dostępna jest wersja 2 9. A pobrałem właśnie wersję 2 9. Bo pobierałem ze strony z pierwszego posta. Ktoś wie co jest nie tak? Mogę w tej sprawie jeszcze spróbować pisać do twórcy