EltenLink

Vetube - program do odczytu chatu na prowadzonych przez siebie streamach

Back to Nowości, odkrycia, newsy

#41 mojsior

ja nie mogę@@.
Muszę tak powiedzieć bo to co czytam sprawia, żesię we mnie agresor włącza,, mam ochotę na fatality.
Narzekać to wy potraficie, ale żeby napisać do twórców, albo zbadać sprawę czy problem jest szerszą skalę to się nie chce prawda>
BO ja wiem, że problem jest u większości i z tego co wiem, twórcy o tym wiedzą, ale lepiej zakładać, że program padł.
A mówisz, o tym że będziesz skazany na stare czasy jeżeli chodzi o czytanie chatu.
Z tego co wiem jest mnustwo stron, które oferują czytanie chatów na youtube czy twitchu, wystarczy dobrze poszukać.
Przykładem działającego narzędzia jest firebot.
Osoby, które ja obserwuję, w tym znany wam pewnie ross minor czy brandon cole używają tego na codzień, więc no, są alternatywy.

Edited 2023-08-30 11:17

#42 Zuza

Nie jesteście. Chciałam napisać tak jak Patryk, ale mnie wyręczył

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-08-30 11:41

#43 mojsior

przepraszam, nie powiniem używać takich słów publicznie, pale mnie czasem ponosi

2023-08-30 11:43

#44 pates

@Mojsior ja wyznaję zasadę mów co myślisz, i plus za to że nie owijasz w bawełnę.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-08-30 14:37

#45 mojsior

dzięki, tym bardziej że wetube jest na githubie, poza tym takie programy jak wetube nie korzystają pewnie z api więc dlatego może być z nimi problem

2023-08-30 16:09

#46 matius

Ja przynajmniej sprawdziłem, czy działa poprzednia wersja. A teraz czas na inne sposoby. Tym napisanie do twurców. A co do wspomnianego bota, mi narazie nie udało się go rozgryść. Jak będę miał chwilkę sprubuje go ogarnąć.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-08-30 21:13

#47 martinus

Dowiedziałem się, bezpośrednio od twórcuw programu że problem z odczytywaniem czatu jest po stronie youtube API. . Najwyraźniej autorzy widocznie tego jeszcze nie zaktualizowali.

May the force be with you!
2023-09-03 18:50

#48 Zuza

jakiego bota?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-09-04 14:29

#49 martinus

Firebot. Ale tam podobno dużo ustawiania jest.

2023-09-04 14:30

#50 martinus

Jest wersja wetube 2.71. Która zawiera drobne poprawki.

2023-09-08 15:48

#51 martinus

Czytanie czatu na żyywo z powrotem działa, dodano 4 nowe eventy ale tylko na tiktoku. I pojawiły się 4 nowe dźwięki

2023-09-09 18:41

#52 martinus

Pobrałem ze strony wersję x64 a i tak mówi mi że dostępna jest wersja 2 9. A pobrałem właśnie wersję 2 9. Bo pobierałem ze strony z pierwszego posta. Ktoś wie co jest nie tak? Mogę w tej sprawie jeszcze spróbować pisać do twórcy

Edited 2024-03-29 10:12