EltenLink

Szukam Olympus LSP2

Back to Archiwum

#1 daszekmdn

Albo inny podobny z serji LS, z audio przewodnikiem w dobrym stanie i rozsądnej cenie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2023-06-21 03:47

#2 Adasadula

Pewnie LSP5 raczej nie?

-- (daszekmdn):
Albo inny podobny z serji LS, z audio przewodnikiem w dobrym stanie i rozsądnej cenie.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-06-21 20:00

#3 exterminator

Nie stety nie mogę sprzedacć mojego lsp 2 bo sam go dostałem w prezęcie miesiąc temu. Mam zato na zbyciu olympus DM 5 za niewielką cenę.

Time to exterminate.
2023-08-04 15:17

#4 misiek

Za jaką?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-08-04 16:08

#5 pates

Co to jest lsp5?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-08-07 23:40

#6 tomecki

Takie nowe, chyba bez przewodnika od marki, która się wymiksowała z Olympusa. Teraz to to się chyba zwie Om Systems.

2023-08-08 09:18

#7 misiek

To to już nie gada?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-08-08 16:55

#8 Adasadula

Napisał DM, to to chyba takie starsze, zdaje się z gadadłem

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-08-09 18:35

#9 Piotr

Panie Adamie, dwie rzeczy mylicie.
LP5, o którym była mowa, on nie gada.
A Exterminator faktycznie wspomniał, że ma do opylenia dm5, który z tego co pamiętam chyba jakiegoś TTS-a nawet ma.

2023-08-09 18:54

#10 Adasadula

Chodziło mi bardziej o to, że ktoś tu mówił o lp który zeczywiście nie gada, ale eksterminator napisał o DM-ce, która ma TTSa, niewiem czy nawet niema readera książek daisy, ale tutaj niedam sobie głowy uciąć :D, i właśnie ja chciałem zacytować post eksterminatora, ale poprostu coś się zlagowało

-- (Piotr):
Panie Adamie, dwie rzeczy mylicie.
LP5, o którym była mowa, on nie gada.
A Exterminator faktycznie wspomniał, że ma do opylenia dm5, który z tego co pamiętam chyba jakiegoś TTS-a nawet ma.

--

2023-08-09 18:57

#11 pates

Ma readera.
Było lsp6?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-08-09 21:26

#12 nietoperz

witajcie olympusa lsp2 można kupić w mediamarkcie za 800zł ale jusz jest nowsza wersja lsp4 ktura sie nie wiele rużni od lsp2

2023-11-09 08:25

#13 Adasadula

znalazł się expert :P, gdzie widziałeś coś takiego? Ja jak szukałem tak nieznalazłem...

2023-11-10 18:23

#14 Numernabis

To ci nowina, ja LS-P4 mam już ponad 4 lata.

-- (nietoperz):
alle jusz jest nowsza wersja lsp4 ktura sie nie wiele rużni od lsp2

--

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-11-10 19:06

#15 Adasadula

poza tym, już nie w sprzedazy więc...

2023-11-10 19:07

#16 misiek

Ale przecież Batman wie wszystko najlepiej :D

2023-11-11 01:31

#17 daszekmdn

Zamykam, bo już nie szukam. Nie mam pieniędzy na wynalazki. Mam to co mam i w sumie wystarczy. I tak jestem głuchy.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-02-28 13:20