A ja mam problem. To cholerstwo usilnie chce bym zrobił samouczek ale nie mogę skończyć, bo jest przesuń 3 palcami w dół, a jak tak robię, nic się nie dzieje. Miałem w domyśle jakiś gest na zrzut ekranu, który wyłączyłem w ustawieniach i nadal nie pomogło. Redmi note9. Ktoś ma pomysł?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No i właśnie dlatego między innymi jeszcze się nie przesiadłem na tą klawiaturę, mimo, że ABK roibi mi jakieś psikusy to póki co klawiatura TB ma niedociągnięcia.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Miał bym pytanie o telefony ze stajni xiaomi. Mam Xiaomi 9C i nowszy 11ne. Pisząc na jednym, jak i drugim klawiaturą brajlowską, przy tokbeku nie mogę za nic napisać literki "l". Co mógłbym zrobić, by elka też mogła się pisać? Czy to może być bag w xiaomi? Będę wdzięczny za jakieś info. P.S. ten problem z pisaniem literki "l" nie zależny jest od aplikacji. nigdzie się nie pisze.
Witajcie. Mam takie dość może banalne pytanie co do klawiatury brajlowskiej. Chciałbym spróbować na tym pisać, ale nie ogarniam możliwości przesuwania języków. Chciałbym, aby język polski był na górze listy języków, a pod spodem był język unified english braille. Dla wyjaśnienia, używam telefonu Samsung Galaxy M15 5G, i klikając w język polski, aby go przesunąć, nic się nie dzieje. Jak mogę ten język polski przesunąć na górę listy?
To może jeszcze mała prezentacja problemu, z którym się borykam.
Jestem właśnie na klawiaturze Braille'owskiej.
Klikając w Polskie, aby go przesunąć na górę listy, nic się nie dzieje.
Mogę sobie klikać go w głąb.
Czy da się to jakoś przesunąć na górę listy, czy nie?
Żeby polski był na górze, a pod spodem ten lipiec english.
Braille.
Witajcie. Odświerzam wątek i mam pytanie. W jaki sposób mogę przełączyć się na tą klawiaturę z klawiatury Samsung w trakcie wpisywania tekstu? Na dole klawiatury mam wpisywanie głosowe Google, i na razie tak korzystam, po prostu dyktuję SMS-Y, ale wiadomo, że jak się jest w jakimś miejscu publicznym, to nie każdy będzie chciał słuchać, co ja dyktuję. dlatego chcę spróbować z tym Braillem, a nóż może mi się uda? Jak mam zacząć z tą klawiaturą swoją przgodę? Ekran mam 6 calowy, więc spoko 6 palców, aby pisać Braillem 6-punktowym na pewno da radę.