Youtube jak i czym pobrać wszystko z jednego kanału?
Back to Sieci społecznościowe#1 magmar Archived
WItajcie jak w temacie:
https://www.youtube.com/watch?v=lXDu9x2JTMI
#2 misiek
Pontes może?
#3 magmar Archived
Coś więcej, w sensie jak to zrobić?
#4 daszekmdn
Wchodzisz na kanał, następnie w zakładkę wideo, kopiujesz link, wrzucasz w Pontesa czy inny pobieracz, zaznaczasz, żeby pobrał playlistę i gotowe.
W sumie wystarczy skopiować link do kanału i dopisać /videos
#5 magmar Archived
Pontes nie reaguje a 4KVideo wysłał mi komunikatm że w ramach tego planu mogę pobrać tylko 5 utworów z kanału.
Konkretnie chodzi o:
https://www.youtube.com/@Czaryzgitary/videos
#6 Adasadula
Cuż ty mówisz :D, pontes normalnie pobiera, przynajmniej mi. Z kąt pobierałaś pontesa, i czy jest to najnowsza V?
-- (magmar):
Pontes nie reaguje a 4KVideo wysłał mi komunikatm że w ramach tego planu mogę pobrać tylko 5 utworów z kanału.
Konkretnie chodzi o:
https://www.youtube.com/@Czaryzgitary/videos
--
#7 misiek
Może znowu ma złą Youtube dl.
#8 DJGraco
Nie najnowszy ma jiż yt-dlp i chodzi dobrze.
#9 KaelaMensha2000
Czy ktoś korzysta z płatnego 4K Video Downloader?
#10 Adasadula
Jest darmowy pontes :D
#11 Numernabis
oraz TCA-MediaDownloader, również darmowy.
#12 Adasadula
Nie posiadający normalnej strony, i trzeba go pobierać z google drive :P
#13 Numernabis
a jakie to ma znaczenie? Nie strona jest najistotniejsza, a produkt finalny, który w tym przypadku daje znacznie większe możliwości od Ponteza, któy to ma własną stronę.
Dodatkowo program ma opcję aktualizacji z poziomu samego programu więc strona jest zupełnie zbędna.
Chciałbym przypomnieć, że Elten jako taki również nie posiada własnej strony, pobiera się go ze strony forum dokładnie tak jak w przypadku TCA-MediaDownloader
#14 Adasadula
Więkrze, podaj mi te więkrze możliwości :P
#15 Numernabis
Ot choćby możemy wyszukiwać utwory, a nie tylko pobierać z linka, można wkleić link i pobrać, można wpisać tytuł lub wykonawcę i go wyszuka, można wyszukany utwór pobrać w kilku dostępnych wariantach video jak i pliki muzyczne również wybierając z dostępnej listy, można również wybierać jakość konwersji w przypadku plików muzycznych, można zamiast pobierać tylko odsłuchać wyszukany utwór, oczywiście możliwość pobierania całych playlist.
#16 Adasadula
Całych playlist, to jest tesz w pontesie. Pozostałe, to to niewiedziałem
-- (Numernabis):
Ot choćby możemy wyszukiwać utwory, a nie tylko pobierać z linka, można wkleić link i pobrać, można wpisać tytuł lub wykonawcę i go wyszuka, można wyszukany utwór pobrać w kilku dostępnych wariantach video jak i pliki muzyczne również wybierając z dostępnej listy, można również wybierać jakość konwersji w przypadku plików muzycznych, można zamiast pobierać tylko odsłuchać wyszukany utwór, oczywiście możliwość pobierania całych playlist.
--
#17 Numernabis
Tak, wiem, że jest w Pontesie, napisałem bo jakbym nie napisał to otrzymałbym posta, że Pontes potrafi pobierać playlisty, napisałem możliwości jakie posiada, bo ma ich znacznie więcej od Pontesa, a co istotne, bo o tym nie wspomniałem, TCA-MediaDownloader możemy nosić ze sobą bo to wersja portable.
#18 nuno69
Ja osobiscie polecam bezposrednio YoutubeDL pobrac. Instalujesz sobie go ze strony i potem Youtubedl [link do kanalu] w konsoli
#19 Numernabis
No tak, ale jak pisałem, programik ma to do siebie, że można wyszukiwać materiały i znacznie bardziej przejrzysty wynik niż na youtube, bo jest to zwykła lista.
#20 biedrona333
skąd mogę pobrać TCA-MediaDownloader?