A z tym to jest kiepska sprawa, bo tak na prawdę nie wiadomo kiedy je załorzyć. Teoretycznie powinnosię w okolicach listopada, ale jak są takie pogody jakie są to z drugiej strony po co je niszczyć. --Cytat (mucha): ostro a tu ludzie już zimówki zakładają
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tak tylko widzisz- jednego dnia jest 0, drugiego 15 st. I bądź tu mądry. --Cytat (mucha): no tak jeżeli chodzi o zimówki to tak najlepiej zakładać jak zbliża się temperatura do zera bo jak są wcześniej to tracą swoje właściwości
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jak na tą porę roku i ten miesiąc, a właściwie jego koniec to jest super. Pamiętam lata, gdy o tej porze były pluchy i ślizgawice np- w sławnym 2012. --Cytat (Dominiczkin): No od paru dni się skiepściła pogoda.
--Koniec cytatu
Eee tam, ja tam nie wierzę w takie rzeczy. Co ma być to będzie. --Cytat (mucha): faktycznie ale wiem jedno że deszcz 1 listopada spadnie to taka tradycja
--Koniec cytatu