Integracja Eltenowiczów

Łańcuszek komplementów

Started by magmar 116 posts last post 11 days ago Page 2 of 6

#21 1 like

@Denis umiesz interesująco opowiadać o jedzeniu. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#22 2 likes

@Lwica, cenię Twoją dojrzałość i upór, który co prawda przede wszystkim przeczuwam, ale założę się, że to nie tylko przeczucie. :D

W sensie, nie musiałam go zaznać na własnej skórze, ale wygląda na to, że go Ci nie brakuje.

Prawda to. :)
Lubię twoje poczucie humoru i inteligencje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#25 1 like

Lubię w Tobie sporą dawkę empatii i mądrości życiowej. Wydajesz mi się stanowczo i świadomie wyłamywać z trendu beztroski i bezmyślności.
Happy hacking

Jesteś bardzo uczciwy, prawdomówny i prostolinijny.

Dyplomatycznie Miśku, bardzo dyplomatycznie. Gdybym nie była po socjologii czyli nauce wciskania ludziom kitu, to bym nawet się nie połapała xDD
Happy hacking

Robicie bałągan w wątku.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Ale o co chodzi teraz? Uważasz, że kłamię?
-- (Paulinux):
Dyplomatycznie Miśku, bardzo dyplomatycznie. Gdybym nie była po socjologii czyli nauce wciskania ludziom kitu, to bym nawet się nie połapała xDD

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#31 1 like

Nie nie, to tylko mały żart sytuacyjny, bo złamałeś łańcuszek dziwnym trafem mając przed sobą moją skromną osobę :D
Happy hacking

@Paulinux, lubię twoje rozkminy i podejście do życia. :)

#34 1 like

Jesteś facetem z zasadami, Miśku.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#35 4 likes

A ja kocham was wszystkich - i szanuję. ;)
ENFP

Bardzo imponują mi zasoby twojej wiedzy w tak wielu dziedzinach, otwartość, szczerość i cenię sobie twoją pomocność.
Senter San

#37 1 like

Odnoszę wrażenie, że jesteś asertywną osobą i zawsze lub w przeważającej części mówisz co myślisz.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Jesteś pełną życia, młodą osobą, jeszcze nie zniszczoną przez utarte schematy. Tak trzymać!
ENFP

To na czym się znasz, potrafisz wyjaśniać i zgłębiasz wiedzę na interesujące Cię tematy, nie dając się przygnieść stereotypom.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#40 1 like

Mimo, że nie lubisz swojego prawdziwego imienia - bardzo mi się podoba. ;)
ENFP