[18 plus] Pytanie i odpowiedź
Back to Integracja Eltenowiczów#21 Zuzler
Do pracy przy ludziach albo audiogierek słuchawki. Do napieprzania muzyką głośniki, choć też nie zawsze. Do słuchania czegoś tam i leżenia w wyrku też głośniki. 
Czy w dzieciństwie miałeś/łaś jakąś wadę wymowy, której udało Ci się pozbyć?
#22 daszekmdn
Aaaa, dwa pytania jednocześnie 
.
Tak, wymowa sz s itd nie była zbyt czysta i miałem ciągle cholerny katar :D.
Moje pytanie w poprzednim poście.
#23 Zuzler
DObra. To oddaję to Twoje pytanie kolejnej osobie, bo akurat takich pytań nie lubię i średnio mam pomysł, co odpowiedzieć. 
#24 Paulinux
Jeżeli się liczy, to lubiłam od czasu do czasu siedzieć przy babci obierającej ziemniaki i łamać łupiny. Fajny dźwięk był xDDD
#25 Paulinux
Czy wolisz wylosować sobie nowy głos i wygląd czy nowych znajomych/przyjaciół? W miarę możliwości uzasadnij.
#26 misiek
Nowych znajomych i przyjaciół, tych nigdy za wiele. Mój wygląd mi się podoba, a głos mam jaki mam. Na spacer z koleżanką/ kolegą, czy przed kompem na Teamtalk?
#27 EugeniuszPompiusz
i jedno i drugie, każde w swoim czasie, doba jest na tyle fajna, że zmieści oba. spacer przeważa :-)
#28 adelcia
a jakie masz następujące pytanie;
-- (EugeniuszPompiusz):
i jedno i drugie, każde w swoim czasie, doba jest na tyle fajna, że zmieści oba. spacer przeważa :-)
--
#29 EugeniuszPompiusz
Ojej, niedopatrzenie moje.: Mikrofon dynamiczny czy pojemnościowy?
#30 Agata.d
Ciekawy wątek tak BTW. Pojemnościowy, choć nie znam się na tym szczególnie, ale wydaje mi się lepszy taki. Co lepsze siedzenie w nocy i spanie w dzień, czy normalny rytm dobowy? 
#31 MarOlk
Zdecydowanie normalny rytm dobowy. Żeby tylko nie ta bezsenność. Kebsik z ostrym, łagodnym czy mieszanym?
#32 Agata.d
Zdecydowanie z ostrym. A jak już jesteśmy w temacie jadła to naleśniki wytrawne, czy na słodko? 
#33 Julitka
Na słodko. Chociaż wytrawne też super, tylko nie wszystkie. Z resztą naleśniki z serem na słodko też blee.
Czekolada gorzka czy biała?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#34 MarOlk
Gorzka, jak najbardziej, jeszcze jak. Góry czy morze?
#35 Bartek1
zdecydowanie gury. co wolicie neonet czy media expert?

#36 adelcia
aah, szkoda że się na to pytanie niezałapałam, to było by wręcz dla mnie.
-- (Agata.d):
Ciekawy wątek tak BTW. Pojemnościowy, choć nie znam się na tym szczególnie, ale wydaje mi się lepszy taki. Co lepsze siedzenie w nocy i spanie w dzień, czy normalny rytm dobowy? 
--
#37 Agata.d
Media expert. Jaki preferujecie tryb pracy? Ranna zmiana, czy może lepsza popołudniowa,, a może nocna jest najlepsza? 
#38 Krzycha
Nienormowany czas pracy. Jakie masz najmilsze wspomnienie związane z obchodami nocy kupalnej?
#39 Krzycha
Oczywiście wszystkie świętopodobne, noce świętojańskie, Mittsommerfest’y też wchodzą w grę.
#40 Agata.d
Nigdy tego nie obchodziłam, więc przekazuje pytanie następnej osobie. Twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa.