Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 15 / 45 Next

Paulinux

#281 ·

Z Colą. Samo jest zbyt zalatujące tym posmakiem który ludzie lubią, ale ja niekoniecznie.
Czy pomimo swojej niepełnosprawności zdarzyło się Tobie potraktować kogoś gorzej/udzielić zbędnej taryfy ulgowej z uwagi na jego niepełnosprawność?
Happy hacking

Snajper22

#282 ·

Nie.
Gdybyś nie miał/a wyboru to zdecydował/a byś się jeśćdo końca swych dni mrożonki czy fastfood.
Uzasadnienie opcjonalne. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

monstricek

#283 ·

Raczej mrożonki, bo wybór w Rosji jest ogromny i nic bym nie straciłem. Kitkat czy Bounty?

Snajper22

#284 ·

Bounty, bo lubie wiurki kokosowe. :)
Motocykl czy rower?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

monstricek

#285 ·

Motocykl. Nigdy nie jeździłem samodzielnie, ale w dobrym towarzystwie i z dobrą muzą się zdarzało.
Winda czy ruchome schody?

Snajper22

#286 ·

Ruchome schody.
Nurkowanie między rekinami, czy życie przez rok w sercu dżunglii bez dostępu do technologii?
Cormac McCarthy, "Droga"

monstricek

#287 ·

Nurkowanie między rekinami, bo raczej jest to biespieczniejsze. Co byś zrobił(a), gdyby okazało się, że jutro umrzesz?

Julitka

#288 ·

Wyspowiadałabym się, z niektórymi ludźmi bym się pogodziła, a innym wreszcie powiedziała, co o nich naprawdę myślę. Ew. w kolejności odwróconej. :D
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Paulinux

#289 ·

Julitko, Twoje pytanie?
Happy hacking

Julitka

#290 ·

@Wszyscy przepraszam, jakaś totalnie rozkojarzona jestem ostatnio. Zapach, który przyprawia Cię o wytrzeszcz z zachwytu?

daszekmdn

#291 ·

Powietrze. Wiosenne, zimowe itd. :)
Błoto czy śnieg?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#292 ·

Chyba już lepiej błoto. Przynajmniej nie kojarzy się z źźźźzimą.

Który eltenowicz wg Ciebie zasługuje na packę? Uzasadnij wypowiedź.

EugeniuszPompiusz

#293 ·

Edited 3 likes
Mucha!
- Uzasadniać chyba mie Musze.

Koza czy kozetka?
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Postukujacy

#294 ·

Kozetka.

Miecz stalowy czy srebrny?
INFP

MarOlk

#295 ·

A istniały srebrne? Niech będzie srebrny, z olkuskiego srebra. Kumkanie żabek czy cykanie świerszczy?

Zuzler

#296 ·

Edited
Chyba żabki, bo rzadziej można trafić, więc jakby cenniejsze. Poza tym miłe chwile przypomina, zwłaszcza takie wieczorne.

Postukiwać czy szurać? Proszę o uzasadnienie.

MarOlk

#297 ·

Szuracz, bo jestem szurem :P. Co wolisz, orła cień czy sępa miłości?

Julitka

#298 ·

Orła cień. Sępy wredne gady są.
Małe pieseły czy duże pieseły?

Agata.d

#299 ·

Wszystkie, ale jednak na dłuższą metę wolę duże, mniej szczekliwe są i mam wrażenie przez to, że są większe i mniej się boją mniej manifestują swą agresję, zwłaszcza w obec sobie równych, czy większych osobników. Trawka czy zwykły papieros?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

monstricek

#300 ·

Nic z tego, ale jeśli jóż coś w tym stylu, to niech będzie fajka wodna. Co lubisz a czego nienawidzisz w mieście gdzie aktualnie mieszkasz?
Poprzednia 15 / 45 Next