Duży, kiełbasa, sos andaluzyjski. Plaża tekstylna czy plaża nudystów?
Edited
Chyba nudystów, można by się przynajmniej opalić w całości. :D
Tylko skąd mieć pewność, że przewodnik mnie nie oszuka i wyprowadzi na tę tekstylną, mówiąc, że to dla nudystów? ;)
Wolisz nudystę czy nudziarza?
Tylko skąd mieć pewność, że przewodnik mnie nie oszuka i wyprowadzi na tę tekstylną, mówiąc, że to dla nudystów? ;)
Wolisz nudystę czy nudziarza?
Nudysty chyba nigdy nie spotkałem, a przy najmniej nikt się nie przyznał. W sumie ciekaw jestem różności, nudy nie lubię więc raczej nudysta.
Możesz przenieść się 10 lat w przeszłość i zostać tam rok, 100 lat w przeszłość i być tam miesiąc albo 1000 lat na jeden dzień. Co wybierzesz?
Możesz przenieść się 10 lat w przeszłość i zostać tam rok, 100 lat w przeszłość i być tam miesiąc albo 1000 lat na jeden dzień. Co wybierzesz?
10 lat, ale z zachowaniem obecnej wiedzy i dostępem do internetu z roku 2023. Łuk czy dzida?
Łuk.
Kiedy jest burza, odczuwasz radość i ekscytację, czy lęk i obawy?
Kiedy jest burza, odczuwasz radość i ekscytację, czy lęk i obawy?
Aktualnie zbiera się na burzę i odczuwam wzrost ciśnienia, kołatanie serca i ogólnie ciulowe samopoczucie. Ale tak, lubię burzę, choć z respektem. Mineralna gazowana czy niegazowana?
Niegazowana. Od gazowanej mnie zatyka.
Miał/abyś ochotę poeksperymentować związkowo, że tak powiem, z płcią inną, niż do tej pory, czy raczej preferujesz stałość?
Miał/abyś ochotę poeksperymentować związkowo, że tak powiem, z płcią inną, niż do tej pory, czy raczej preferujesz stałość?
Niech będą te szczury. Nie mamy piwnicy, więc co mnie to obchodzi. :D
Czy chciał/abyś mieć ślub z weselem na całą rodzinę i przyległości? Uzasadnij wypowiedź.
Czy chciał/abyś mieć ślub z weselem na całą rodzinę i przyległości? Uzasadnij wypowiedź.
Raczej tak, gdyż tak jest w tradycji w moich stronach i w mojej rodzinie. Mnie się to podoba, ponadto świetnie zaszokowałoby to wielu niedowiarków i sceptyków wtemacie samodzielnościowym i mozliwościowym w ogóle, jak to niewidomy może założyć rodzinę. Dla niektórych ludzi, ze wsi zwłaszcza, to niewyobrażalne, poziom czystej abstrakcji. Inną sprawą pozostaje chaos w trakcie takiej imprezy i to z kolei mnie trudno sobie wyobrazić, ale to już nieco inna kwestia.
Co byłoby dla ciebie lepsze, dostać na własność willę z ogrodem i basenem czy dostać samochód autonomiczny z wieloletnim okresem gwarancyjnym?
Co byłoby dla ciebie lepsze, dostać na własność willę z ogrodem i basenem czy dostać samochód autonomiczny z wieloletnim okresem gwarancyjnym?
Wolę chyba willę z basenem. A z drugiej strony samochód byłby bardziej mobilny. Ale willa jakoś bardziej kusi. :)
Którym bohaterem Disneya chciałbyś być?
Którym bohaterem Disneya chciałbyś być?
Edited
Jedno i drugie. :) Uwielbiam saunę fińską, zwłaszcza jeśli można po niej wskoczyć do lodowatej wody lub pod lodowaty prysznic. Jacuzzi znów jest lepsze zimą lub gdy się człowiek chce relaksować w stanie doła. Marzy mi się wanna z hydromasażem. ;)
Lody Bambino czy Big Milk?
Lody Bambino czy Big Milk?
1 likes
Big milki zawsze doceniałem za ich prawdziwość śmietanki czy innego mleka, które użyto do produkcji. Dawno nie jadłem, ale mając wybór sięgnąłbym chętnie. Do tego fajne były promki kup jednego, wygraj drugiego :) zawsze te grawerowane napisy na patyku robiły mi nadzieję i szedłem dopytać kogoś, czy to co tam piszą, to może jest wygrana?
Co masz wspólnego z muzyką i muzykowaniem?
Co masz wspólnego z muzyką i muzykowaniem?
1 likes
Mam pierwszy stopień edukacji muzycznej. Znaczy to, że potrafię rozpoznać kiedy grają, a kiedy nie. Motorówka, łódka wiosłowa czy kajak? A może rower wodny? Odpowiedź uzasadnij jakimś kreatywnym stwierdzeniem.
Kajak, bo nigdy nie próbowałam. :D Motorówka ble, bo śmirdzi i hałasuje. Rower wodny taki dzieciaczkowy.
nie zadałaś pytania..........
Bransoletka, najlepiej z zegarkiem. Jakiego pytania za nic w świecie nie chciałbyś/chciałabyś usłyszeć?
3 likes
@Marolk: Wisła czy Cracovia? Albo pytania-ultimatum o nazwy innych derbowych klubów. Chodzi mi o takie sytuacje, w których od odpowiedzi zależy bezpieczeństwo...
Dokończ zdanie najbardziej adekwatnie do siebie: trudno by mi było zmieścić się w...?
PS @Misiek: zabawa polega na odpowiedzeniu na ostatnio zadane przez kogoś pytanie i zadaniu własnego pytania.
Co Ty zrobiłes? Odpowiedziałeś na 5 czy 6 pytań z rzędu, post po poście. Nie o to chodziło w tym wątku, to nie ankieta, że każdy musiałby odpowiedziec na kazde pytanie. To spam. Nie dziw się, że Cię kasują. I nie przeinaczaj faktów, że wątek jest ustawiany. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy wpis Paulinux, w którym wytłumaczyła zasady.
Dokończ zdanie najbardziej adekwatnie do siebie: trudno by mi było zmieścić się w...?
PS @Misiek: zabawa polega na odpowiedzeniu na ostatnio zadane przez kogoś pytanie i zadaniu własnego pytania.
Co Ty zrobiłes? Odpowiedziałeś na 5 czy 6 pytań z rzędu, post po poście. Nie o to chodziło w tym wątku, to nie ankieta, że każdy musiałby odpowiedziec na kazde pytanie. To spam. Nie dziw się, że Cię kasują. I nie przeinaczaj faktów, że wątek jest ustawiany. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy wpis Paulinux, w którym wytłumaczyła zasady.