jakie kupić słuchawki douszne?
Back to Słuchawki#21 zywek
Od Windowsa 7 nie ma różnicy czy są dobre czy nie, bo dźwięk i tak jest beznadziejny.
#22 dariusz.1991 Archived
używUżywam słuchawek firmy JBL od początku kwietnia. Kosztowały 80 zł. Jestem zadowolony. Jedyną ich wadą jest utrudniona możliwość założenia tradycyjnych gąbeczek. Są gabarytowo nieco większe od typowych pchełek.
#23 patrykkubaszczyk Archived
Ja też mam
JBL.
i takiej żeczy nie zauważyłem Darjuszu.
#24 longshoot
może gdzieś są realme buds 2 są naprawde dobre
https://sklep-realme.pl/produkt/sluchawki-realme-buds-2/?Ceneo&utm_source=ceneo&utm_medium=referral
#25 pates
Ale to są dokanałówki.
#26 balteam
Ja już dawno swoje słuchawki powybierałem, ale te realme tak ogólnie ludzie chwalą, jeśli to te za ok 300 zł lub mniej.
#27 daszekmdn
Czyżby podróbka Redmi?
#28 pates
Nie
#29 zywek
earpdsy jak na kabel. Nie slyszałem lepszych
#30 misiek
Chodzi ci o Earpodsy?
-- (zywek):
earpdsy jak na kabel. Nie slyszałem lepszych
--
#31 zywek
Oczywiście.
#32 misiek
Nie są złe, ale widywałem lepsze, przykładowo od Sony, czy Senheisera. Nawet jakieś Creative były na poziomie Earpodsów, alboi lepsze.
#33 longshoot
realme są lepsze pod względem wykonania, dźwięk też jest spoko i mikrofon podobny do applowskiego trochę, więc jak ktoś kupi to będą działać przez długi czas.
Problem z earpodsami jest taki, że łatwo się zapychają i ten dźwięk się psuję z czasem.
#34 misiek
Bo uszy trzeba myć.
#35 pates
Teraz za 50 zł w xkomie do jutra są takie, firma to jednak Pioneer.
https://www.x-kom.pl/p/557418-sluchawki-bezprzewodowe-pioneer-se-c4bt-biale.html
#36 grzegorzm
Tu temat słuchawek dousznych, może więc ktoś polecić słuchawki douszne na bluetooth, zaznaczę, ze nie chodzi mi o słuchawki dokanałowe.
#37 pates
Zależy do ilu zł, z kabelkiem czy tws.
#38 grzegorzm
Oczywiście bezkabla, cenapowiedzmy górnolotnie nie gra roli, po prostu chcę się z orientować.
#39 pates
No to lecimy.
Jak masz za dużo kasy i iphone to air pods, ale 2 gen moim zdaniem, 3 nie wnoszą zbyt wiele, dalej mamy np tronsmart onyx ace tws, haylou mori pods, fresh en rebell twins i twins 2, realme buds air ale nie 2, huawei buds 3 4.
#40 mucha
jeszcze co do słuchawek drogich to polecam galaxy buts pro