Korzystam z Inteligo. Strona całkiem dostępna, aplikacja IKO na iOS również. Warto też wspomnieć, że nasze konto w Inteligo może być metodą autoryzacji profilu zaufanego, co komuś może się przydać.
Zgadza się, a ściśle rzecz biorąc: Pełna lista banków z możliwością założenia Profilu Zaufanego poprzez bankowość elektroniczną: • ING Bank Śląski • Bank Pekao • mBank • Bank Zachodni WBK • PKO Bank Polski • Bank Millennium • Inteligo • a także Envelo (Grupa Poczty Polskiej) Lista banków posiadających integrację wyłącznie z PUE ZUS: • BOŚ Bank • Citi Handlowy – Bank Handlowy w Warszawie • Alior Bank Cytat za: https://pomoc.ifirma.pl/pomoc-artykul/lista-bankow-z-mozliwoscia-zalozenia-profilu-zaufanego-poprzez-bankowosc-elektroniczna/
Do wymiany korespondencji z urzędami, składania podań, pisania pism, wniosków itd. Podobno urzędy odpisują też elektronicznie więc warto.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ja korzystam już od dobrych kilku lat z PKO BP. Aplikacja na iOS jest bardzo dostępna, a strona już nieco mniej, lecz i tak jest lepiej niż na samym początku kiedy wprowadzili ten nowy interfejs. Mimo to wciąż uważam, że poprzedni wygląd był dostępniejszy i intuicyjniejszy. Ta nowa strona jest bardziej dynamiczna i czasem można nie zauważyć zmian, które zachodzą w treści strony.
Ja korzystam z bankowości ING i uważam, że jest w pełni dostępna, a przynajmniej mogę zrobić w niej wszystko, czego potrzebuję. Minusem jest fakt, że apka czasem po zalogowaniu buguje się tak, że nie widać treści - wtedy trzeba ją zamknąć i znów otworzyć.
Julito. jeśli masz jakieś uwagi co do działania mojego ING, to napisz mi pełna listę uwag i wersję z której korzystasz, bo ja mam bezpośredni kontakt z programistami, bo jestem ich betatesterem... --Cytat (Julitka): Ja korzystam z bankowości ING i uważam, że jest w pełni dostępna, a przynajmniej mogę zrobić w niej wszystko, czego potrzebuję. Minusem jest fakt, że apka czasem po zalogowaniu buguje się tak, że nie widać treści - wtedy trzeba ją zamknąć i znów otworzyć.
Bank milenium, strona i apka na andka bardzo dostępna. edit, jest wontek pt banki tam poczytaj mucha, wpisz w wyszukiwarkę, albo na forum inne to chyba jest. więc na b szukaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Śmiało mogę polecić mbank. Oprócz tego, że dostępny to jeszcze zawsze wprowadzają nowości. Jest wszystko, blik, google pay, apple pay i bardzo fajna infolinia.