EltenLink

#221 Natalia2000

A ja santandera polecam, nie, santander nie ma się wycofać z Polski.

2025-10-13 12:54

#222 djsenter

Też polecam PKOBP, mam i sobie chwalę, z niczym nie miałem trudności.

Senter San
2025-10-15 13:16

#223 mustafa

Co za bzdury. Millenium ma najlepszą apkę mobilną ze wszystkich banków. Nie wyobrażam sobie lepiej zrobionej apki mobilnej. Strona jest skopana, bo jest dynamiczna, ale mimo to nadal jest obsługiwalna.

-- (DJGraco):
Nie polecam na pewno Millenium, strona internetowa OK, ale appka skopana. Credit Agricole nie lepiej, ale jednak tą appkę mobilną mają troszeczkę lepiej zrobionąchoć potrafią być bzdury na ekranie głównym, to w Millennium jest ich jeszcze więcej i nie polecam.
Z innymi bankami nie mam doświadczenia absolutnie żadnego to się nie wypowiem. Choć ostatnio w Millenium są bardziej korzystniejsze lokaty oszczędnościowe i dlatego mam tam konto. Gdyby nie to to pewnie wywaliłbym to w diabły już dawno.

--

Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2025-11-01 17:02

#224 DJGraco

Podstawowe pytanie? Jaki system operacyjny?
Ja mówię o aplikacji na androidzie. Może na iPhone sprawa wygląda inaczej, ale zapomniałem już jakiego telefonu używasz.

2025-11-01 17:08

#225 RAFKIW

Na Androidzie też jest dobrze. Może nie jest rewelacyjnie, ale jest dobrze.
-- (DJGraco):
Podstawowe pytanie? Jaki system operacyjny?
Ja mówię o aplikacji na androidzie. Może na iPhone sprawa wygląda inaczej, ale zapomniałem już jakiego telefonu używasz.

--

2025-11-02 12:55

#226 DJGraco

No to nie wiem mam chyba jakiegoś zmodowanego androida albo czytnik, albo po prostu mam zbyt wysokie wymagania jeśli chodzi o dostępność :D

2025-11-02 13:51

#227 balteam

W milennium na andku po prostu reklamy są czasami durne, trzeba znaleźć przycisk zamknij ofertę albo jakoś tak. Apka 4 na 5

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-11-03 15:35

#228 Numernabis

Nie trzeba nic znajdować, wystarczy gest wstecz i reklama zamknięta.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-11-03 17:57