EltenLink

pytanie o vipmuda w wersji 2.0

Back to Gry (Dyskusje pozostałe)

#1 mojsior

Witajcie.
Mam takie pytanie czy wie ktoś jakich ograniczeń zostajemy pozbawieni po upływie 30 dni od ukończenia wersji trial.
Niestety na gmagames.com perfidnie nie ma o tym napisane i mam tu na myśli wersję 2.0 gdyby ktoś nie wiedział co to vipmud to jest to klijent do gier typu mud stwony z myślą o czytnikach ekranów, lecz niestety wykupienie pełnej licencji jest śmiesznie drogie.
Akurat posiadam wersję starszą tego klijenta i nie wiem czy opłaca się pobierać wersję nowszą nie mówiąc już o zakupie licencji.
Podobno na stronie piszą że po upływie wersji trial nadal można używać vipmuda tylko z ograniczeeniami, bardzo bym się chciał dowiedzieć jakie to będą ograniczenia

2018-10-15 12:27

#2 patras

stego co wiem to podobno po puł godziny lub coś takiego trzeba znowu zamknąć vipmuda i uruchomić go znowu

2018-10-15 12:37

#3 mojsior

acha dzięki

2018-10-15 12:59

#4 nuno69

Po 120 minutach. W wiekszosci mudow nie pzreszkadza, bo program informuje o tym 5 minut przed czasem.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-10-15 13:11

#5 pates

a w tej starszej wersji jakie są ograniczenia?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-10-15 15:29

#6 nuno69

Takie samae.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-10-15 15:32

#7 Zuza

Hej.
Wybaczcie, że odświeżam wątek. Nie wiem czy to wina internetu czy klienta, albo samego muda, ale czasem mud pięknie sobie działa, a czasami nie da się grać, bo mnie ciągle rozłącza z vipmuda.
Korzystam z tej wersji 30 dniowej.
Ma ktoś pomysł co jest nie tak?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-12-31 17:00