hej, zacząłem ostatnio w bk 2 grać, i mam problem. Jak przejść ten poziom 2.4? Tam chodzi o to, że idziemy do jakiegoś domu, i tam są jacyś goście co mnie atakują, i te takie robaki co strzelają.
Wiecie, co w dwójce było najlepsze? Gdy analysis maniac włożył podzespół death robota do swojego komputera, imfekując go. Na wyświetlaczu był komunikat, że jeśli podzespół w ciągu 5 min nie zostanie przeniesiony do jego oryginalnej lokacji, system zniszczy komputer. Potem był krytyczny błąd pliku C:\windows\system32\core.exe. Po tym komputer powiedział, że wykryto nieznaną substancje i przełącza się w tryb ataku, przeładowując rakietę. Muzyka, jaka wtedy gra jest poprostu bardzo klimatyczna. Bohater dziwił się- co to tryb ataku i gdy się spojrzał, zobaczył, iż to jest robot, nie komputer. Ale nie było czasu na gadanie, trzebabyło walczyć. To wszystko wyniknęło raczej z nieostrożności Analysis maniaca, bo gdy bohater dał mu podobny podzespół w jedynce, włożył go, jak należy. Maniac miał szczęście, że miał zapasowy pc.
No i w tym poście użyłeś słowa, które jest rozwiązaniem zagadki. Jeśli chcesz, mogę ci wyjaśnić, co dokładnie się działo w pierwszych sześciu stagach i potem na bierząco wyjaśniać następne, innymi słowy, że jak przejdziesz stage 7, powiem ci po krótce, co się działo w stage 7, potem 8 jak go przejdziesz itd.
Wolę ciebie wolność!
This site uses cookies to enhance your experience.