Humor, gry i zabawy

Rymiarnia

Started by Paulinux 258 posts last post 1 year ago Page 2 of 13

może i szachrajka , ale czasem i ukąsze grajka w j.... , a przepraszam ja ciebie , to przecież była męda , co sie po j...... szwęda.

Choć rymować ja nie umiem, wielu rzeczy nie rozumiem, to i tak będę rymował i niczym się nie będę przejmował.
Sylabowo się zgadzać nie będzie, ale co tam wolę usiąść na grzędzie i pomyśleć co to będzie. :D

Bardzo ładne rymowanie, podziwiajcie panowie i panie, mi się nie zgadza z sylabami też, ale sobie mówię "Rymój, skoro chcesz"
Happy hacking

rymój z rana i z wieczora dobra jest i na to pora.
marzenia się spełniają.

Dobry rym z rana działa jak śmietana. Od popołódnia gorszy jest śnieg z grudnia, a od wieczora lepszym pomysłem są prezenty z wora.
:D

Prezenty, z wora prezenty.. Da je nam Mikołaj święty. Co, za wcześnie w październiku? Oj, nie róbmy o to krzyku. Lekkiego szoku doznałam, tak już będzie niestety, gdy w marketach we wrześniu spotkałam bożonarodzeniowe gadżety.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Drogie panie i panowie,
rymujmy dziś za nasze zdrowie,
niech rymy wznoszą się pod niebiosa,
bo mnie użarła w drugi palec osa.
Co prawda dawno temu to było,
jednak na życiu mi się to odbiło,
bo tylko tym palcem czytać brajla potrafię,
a uczyłam się na sprawdzian na geografię
Happy hacking

Cóż za osa łobuzica! Właśnie w palec! To złośnica!
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Wszystko dobre, co się dobrze kończy, chyba, że prąd ktoś Ci nagle wyłączy. Gdy piszesz ważnego coś na komputerze, do elektryka krzyknąć chcesz "Ty frajerze!"
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Chyba że masz baterię, to mogą frajerzy wyjechać na prerię
Happy hacking

Do stacjonarki kupię U P S A, i będę zapisać mógł swych danych desant.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Oto deszcz pada za oknem, a ja wcale nie moknę. Właśnie do domu wróciłam, kanapkę i herbatę zrobiłam.

20 bulw, a moooże mniej, rozdawał ojciec twój co dnia, 20 bulw a mooże mniej, by dzień już niee był taki sam. 20 bulw, a mooże mniej, by spełnić wszystkie nasze sny, 20 bulw a może mniej, ty dziewczę, przynieś mi
XD

Bulw dwadzieścia - sporo tego. Może ktoś przyniesie je. A co zrobić z tą ilością" Kilku głodomorów zje! :)

Za mym oknem ostro pada, wiatr jesiennie o czymś gada.

Zdradźże, o czym szepcze cicho?
I dlaczego tak żarliwie?
Może go dopadło licho?
Zakochany nieszczęśliwie?
Może zaś właśnie odwrotnie,
my myślimy, że strapiony,
a on kpi tak z nas przewrotnie,
I ma ubaw nieskończony
Happy hacking

Druga wersja prawdy blisko. O czym z deszczem sobie gwarzy rozhukane to wiatrzysko... O dalekich krajach marzy. Tam by mógł być huraganem, zefiretto lub sirocco. Chciałby też nad oceanem z falą potańczyć wysoką...

A ja już tonęłam,
we współczuciu bezbrzeżnym,
widać, starzeć się zaczęłam
choć ruchem okrężnym,
dobiegam do mety
ludzkiej naiwności
przyznać muszę niestety,
nie ma dla mnie litości.
Przetrwa tylko najsilniejszy,
bez żadnych sentymentów
co woli od innych szczęścia
otrzymać garść centów.
Happy hacking

Oj, kochana, nie bój żabki. To normalna przecież sprawa, że codziennie wszystkie babki będą sie starszymi stawać. Nie unikniesz tego, trudno. Tak już swiat jest urządzony. Dzięki temu nie jest nudno, choć czas pędzi jak szalony.

Nie bój żabki przebiło mój system pojmowania hahahahhhahaha
Happy hacking