Humor, gry i zabawy

Rymiarnia

Started by Paulinux 258 posts last post 1 year ago Page 13 of 13

#241 8 likes Edited

A mniie dzisiaj boli główka,
nie pomogą czułe słówka,
nawet zimne ananasy,
ani nawet zastrzyk kasy.
Bo ból głowy, moi mili,
gorszy jest od stu debili,
bo gdy innym coś odbija,
możesz na nich wydrzeć ryja,
a gdy sam masz umysł z waty,
gorzej masz, jak te wariaty.
Happy hacking

#242 1 like Edited

W bród pomysłów, weny brak, niech to trafi jasny szlak!
Give me a sign.

Znowu pada, znowu wieje, co się na tym świecie dzieje?
Give me a sign.

#244 5 likes

Byłem na turnieju, zdobyłem bronzowy medal.
Lubię być aktywny fizycznie, inaczej się nie da.
Senter San

#245 3 likes Edited

Za oknami jeszcze lato. Ja dosłownie kicham na to, bo choroba mnie złapała aż mnie głowa rozbolała. Kaszel męczy, w nosie świszczy, każdy dźwięk mi w głowie piszczy. Siły nie ma, to nie ściema, tylko leżeć no i drzemać. Tak czekam aż wszystko ustanie, gorączka i inne objawy, bo pragnę panowie i panie wyruszyć pociągiem z Pilawy tam, gdzie mieszka ktoś bliski, kto mnie zawsze rozumie, ta moja druga połowa, kto myśli me czytać umie, wyruszyć aż do Tarnowa!
Give me a sign.

#246 2 likes

Wczoraj koncert, dzisiaj wolne. W końcu weekend się zaczyna i już zniknie smutna mina.
marzenia się spełniają.

Nie mogę dziś napić się piwa, lecz jestem bardzo szczęśliwa! Chcę skakać do nieba z radości, bo serce jest pełne miłości. :)
Give me a sign.

#248 1 like

ZNowu jestem chora, dajcie mi topora. :D Wtedy chorobę zabije, i będę mogła powiedzieć, że znów szczęśliwie żyje. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

dziś pogoda nie dopisuje , aż humor mi się psuje pada pada deszcz , a ja padam ze zmęczenia też , dzieci dają w kość , a ja mam wszystkiego już dość , mam małego urwisa w domu cicho nie mówcie nic nikomu ,

Zimno od wczoraj, tak bardzo zimno, a ja, gdy zimno, bardzo źle się czuję.
Dyskomfort termiczny niezmiernie mnie denerwuje.
Nie umiem się ogrzać, aż drżę, a nie ma nikogo, kto przytuliłby mnie. :(
Jak żyć, Kochani, powiedzcie mi? Skoro nawet ubrania nie pomagają dziś?

nie smuć się maleńka , nie smuć , bo mi serce pęka , nie wylewaj swoich małych łez , bo mi też smutno jest

#252 6 likes

Niby lato, czerwca środek, a na dworze spory chłodek. Chciałby człowiek słońca łykać, po trawniku sobie brykać. A tu deszcze i wichury przyganiają czarne chmury. Pozostaje, kurwa mać, wypić flachę i iść spać.

dzisiaj piąteczek wekeendu począteczek , trochę lepiej się zrobiło , bo słoneczko zaświeciło , czarne chmury przegoniło dzieci na dwór wygoniło i dzieciaczki robią już fik mik , no i z twarzy smutek znikł

Istny ukrop dziś na dworze, woda z sokiem nie pomoże. Wielki upał proszę państwa, nie ma tutaj oszukaństwa.
Give me a sign.

#255 7 likes

Istny ukrop dziś na dworze, woda z sokiem nie pomoże. Gdy na wodę patrzysz krzywo - wypij siostro zimne piwo. Piwo jest napitkiem wielkim - oprócz słodu ma bąbelki. Zapach jest szlachetnych chmieli, biała piana się weseli. Szron na kuflu się osadza. W upał piwem se dogadzaj :P

#256 3 likes

Cóż, powiedzmy sobie szczerze,
moi mili czytelnicy,
że mnie upał najstraszliwszy
dziś totalnie nie dotyczy,
bo co to za upał,
do jasnej cholery,
gdy stopnie są tylko dwadzieścia cztery?

Ecie pecie, czy wy wiecie? W krecim świecie, wszystko krecie. Krecie życie, kreci świat, Kretem jestem czasu szmat. Krety tu się spotykają, na Eltenie czas spędzają.
Give me a sign.

#258 5 likes

Nadszedł w końcu czas okrutny, przez adminów do zbadania
Czas okrutny, okres smutny, czas wielkiego wymierania.
Jednakże żadne zwierzęta nie nikną w obłoku pary
Sytuacja jest napięta, bo wymiera Elten stary.
Nudą wieje już na forach, konferencje dawno trupem
Gdzie echa po twardych sporach, gdzie każdy każdego butem?
Wątków nowych, pożytecznych też powstaje na lekarstwo.
Dyskusji ostrych, walecznych też już nie ma, mili Państwo.
Przyszłość niesie smutne barwy, kłębi chmury nad projektem
Wiersz ten fanów nie zaskarbi, lepiej się przejadę metrem.