Zamienię linijkę brajlowską Focus40 na zegarek APple watch
Back to Archiwum#1 magmar Archived
Witajcie, jak w temacie?
Skąd pomysł zamiany?
Bo mam dwie linijki, a trzecią dostałam w spadku.
Linijka nie ma wejścia Bluetooth i nie jest notatnikiem.
Jest to używany sprzęt, ale w dobrym stanie.
W razie pytań proszę pisać prywatnie.
#2 pates
Czyszby focus 40 classic?
#3 magmar Archived
Nie wiem jaki, nie Bllue ten wcześniejszy.
#4 pates
No to chyba classic, sprzęt nie powiem porządny, najlepszy focus jaki istniał.
#5 Piotr
To tylko moja opinia, ale wydaje mi się, że będzie ciężko.
Już szybciej chyba byłoby ją sprzedać, coś dozbierać i kupić watcha.
#6 mustafa
Podnieciłem się jak zobaczyłem tytuł, ale bez bluetooth to nie. Mam starego klasycznego i przez 14 lat mniej go użyłem niż pożyczony teraz blue. Szkoda, bo ostatnio watch mi ciąży, przeszkadza mi na ręce i postanowiłem go przestać nosić.
#7 DJGraco
Dobra,
pierwsze podstawowe pytanie:
Jakie gniazdo posiada ta linijka do zasilania. Czy jest to Micro USB, Mini USB, a może USB-C w co wątpię?
Napisałem obrazowo, by było wiadomo ło co biega.
#8 Zuzler
No to po 1: to jest ogłoszenie sprzed roku.
2. Magmar Wam nie odpowie na żadne pytanie, ponieważ jest zbanowana, a to jest grupa rekomendowana.
#9 Numernabis
To dlaczego nie jest zarchiwizowane?
#10 daszekmdn
Bo autorka nie wnioskowała o archiwizację. Nie ma info czy zostało to sprzedane / wymienione więc dlatego nie jest zamknięty. Mimo faktu, że jest zbanowana nic nie stoi na przeszkodzie aby ogłoszenie jeśli jest aktualne wisiało. Może wyedytować pierwszy post i zaprosić np do kontaktu prywatnie.
Wątki z 2023 przedawnią się i zostaną automatycznie zamknięte jeśli osoby nie wniosą o ich podtrzymanie 31.12.2024 zgodnie z tradycją.
#11 Numernabis
A jak ma edytować skoro jest zbanowana?
#12 daszekmdn
Edytować chyba może, z resztą może napisać do administratora, czyli do mnie. Jeśli ktoś ma problem z moim podejściem, polecam pisać zażalenie do rady starszych. Koniec dyskusji z mojej strony.
#13 misiek
Dobrze, przedmiot sprzedany czy nie?
#14 daszekmdn
Dostałem info od autorki, że sprzedany, jej niedopatrzenie to też wątek zamykam.