Odpaliłem grę, udało mi się nawet konto utworzyć, ale oczywiście po zalogowaniu gra się zamyka i mnie wyrzuca. Ten gościu to chyba poza revenge of the undeat to czego się nie dotknie to coraz gorsze.
-- (martinus): Odpaliłem grę, udało mi się nawet konto utworzyć, ale oczywiście po zalogowaniu gra się zamyka i mnie wyrzuca. Ten gościu to chyba poza revenge of the undeat to czego się nie dotknie to coraz gorsze.
Ja tam wolę już redspota. To jest poprostu śmieć ten warfront nawet nie dadzą posłuchać i po eksplorować. hate hate and again hate. @nuno miałeś rację.
Rofl, jak chcesz eksplorować to idź na sbywa, a WF jest nie do eksplorowania tylko do walki
-- (lalar123): Ja tam wolę już redspota. To jest poprostu śmieć ten warfront nawet nie dadzą posłuchać i po eksplorować. hate hate and again hate. @nuno miałeś rację.
I chciałem po słuchać jak aktywuje się tm robota bo potrzebuję dźwięku launching robot ale nigdzie znaleźć nie mogę sorry za offtop. Poza tym wkórza mnie to, że nawet nie dają ci szansy nauczenia się jak się strzela. Nie ogarniam jak mam ustawić się do przeciwnika. W retspocie masz przynajmniej piszczenie nie to co w tym wf.
Patodeweloperka to nie tylko mieszkania etc. Ciekawe, czy z danymi, a jak tak, to ciekawe gdzie w regulaminach była o tym mowa oraz czy użytkownicy zostali poinformowani.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
-- (daszekmdn): Patodeweloperka to nie tylko mieszkania etc. Ciekawe, czy z danymi, a jak tak, to ciekawe gdzie w regulaminach była o tym mowa oraz czy użytkownicy zostali poinformowani.
--
This site uses cookies to enhance your experience.