Oprogramowanie

Mozilla Firefox

Started by DJGraco 41 posts last post 4 years ago Page 2 of 3

A jak usunąć ślady użytkowania mbanku nie usuwając całej historii?
Czy w ogóle tak się da?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

To musisz usunąć historię przed logowaniem, czyli np z ostatniej godziny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dzięki, zobaczymy czy się da, jeszcze jedno małe pytanko mam, jak usuwać zostawianie haseł na stronie.

Czy macie w FF taki problem, że po wyjściu z okna alt tab i potem po powrocie macie "plum" i nic się nie da zrobić? Chciałem dać szansę tej przeglądarce, ale ten błąd wkurwia człowieka mocno.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Hmm ja nic takiego nie mam

No właśnie nikt tak nie ma, ani z ZDSr ani nawet z NVDA a ja tak mam na wszystkich moich komputerach i ciekawe co jest przyczyną.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

U mnie też to jest czasami, 3 na 10 przypadkow powiedzmy.Ale zawsze w najgorszym momencie.

Magmar tam masz w opcjach czyszczenia usuń hasła do witryn, czy jakoś tak.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

ALe ja chcę usunąć hasło tylko do tej, konkretnej witryny nie do wszystkich, czy tak się da?

Chyba nie, bo on usówa wszystkie zapisane, ale jak się mylę to poprawcie.

#31 Edited

Nie chcę wprowadzać w błąd, ale kiedyś chyba dało się kasować poszczególne po wyświetleniu ich listy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dałoosię, teraz coś pokombinowali i prawdopodobnie sie nie da.

Co za naród co za ludzie!

Dziki kraj, dzicy ludzie.

WItajcie, co si ę stało z mozillą, że po zaakceptowaniu wyboru, - wyszukanego wyniku wyskakuje mi komunikat szukaj lista rozwihana?

#36 1 like

ZDSR+Spacja albo tabem wychodzisz z tej listy.

#37 1 like

Insert *

Dzięki co się właściwie stało?

#39 1 like

Pewnie w Googlach wpadli na genialny pomysł zrobienia autofocusa na szukajce.

Na nic nie wpadli, u mnie nic takiego się nie dzieje.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.