magmar — Post 1 of 16
Gdzie może pojawić się przyczyna, ze wszystkim innym Icloud się synchronizuje tylko nie z VDR.
Włączyłam VDR synchronizację biblioteki i nie pomogło.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Witajcie, powiem Wam o co chodzi. Jeżeli w jednej wiadomości się nie zmieszczę, to zrobię to w dwóch. Mamy VDR otwarte w telefonie, czyli teoretycznie powinno działać. Teoretycznie powinno działać. Wchodzę sobie w systemowy folder i mamy następujące foldery. Testowy to był taki folder testowy, że po prostu stworzyłam, żeby zobaczyć czy się synchronizuje w komputerze i na telefonie i się synchronizuje. Dokładnie. I nie ma tutaj żadnych folderów bibliotecznych. Nie chciałam... chociaż w plikach te foldery biblioteczne są. Mogę zresztą to nawet pokazać, ale to w następnej wiadomości. And, and, and.
Dobrze, jesteśmy teraz w plikach. No właśnie, czyli tutaj jest reader, a w komputerze tego readera nie było. I testowy też jest. Dokładnie, czyli GarageBand i tak dalej jest zsynchronizowany, czyli wszystkie inne foldery są, a ta biblioteka nie jest po prostu widziana, więc po prostu nie wiem o co chodzi. Oczywiście jestem zalogowana, pobrałam Instalkę ze sklepu Windows i wszystko teoretycznie powinno zadziałać, jednak w praktyce nie działa. Powiedzcie mi ludzie mądrzejsi ode mnie o co w tym chodzi.
Witam, ja też instalowałem outcloud'a na dżindołd'a i próbowałem książkę zrzucać za pomocą komputera, żeby outcloud'em przechodziło na iPhone'a, no i nic to u mnie nie dało. Ja to robiłem nawet pół roku temu, nie będę to teraz instalował, bo ja jeżdżę z tej Matmar, bo ja słuchałem nagrania, to jednak tak samo jak u mnie było. No to jednak dalej to samo. Ja proponuję, żeby książki zrzucać na Dreadbox'a, to jest najlepiej działa. Czyli zarejestrować Dreadbox'a. No i ładnie z nich randzuje. Tam można pobierać Dreadbox'a, jak ten, tego folder'u. A outcloud'a to po prostu trzeba wyrzucić. Tego Windows'a, bo jest też użyteczny. Tyle z mojego dotyczy ceny. Ja to wyrzuciłem oczywiście i korzystam z Dreadbox'a. Pozdrawiam.