Kable i przejściówki kupione. Jutro testujemy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Zuzler — Post 1002 of 1220
2023-11-10 23:58
3 likes
W mojej kuchni da się grać w tenisa stołowego. Na podłodze.
Od rana udało się załatwić parę rzeczy, dobry początek.
Senter San
2023-11-13 12:10
1 like
Odzyskuję głos pomału, bo mało mogę mówić, ale mówię lepiej.
Große Operndiva?
Acatar u mnie zrobił efekt wow! normalnie po jakichś dwóch minutach duuużo mniejsza blokada nosa.
Nie mogę acataru używać, bo tam jest jakaś substancja, która sprawia, że bardzo źle się czuję. -- (tomecki): Acatar u mnie zrobił efekt wow! normalnie po jakichś dwóch minutach duuużo mniejsza blokada nosa. --
Große Operndiva?
Ale tego typu kropelek jest więcej, są też na bazie wody morskiej.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
camila — Post 1008 of 1220
2023-11-15 13:08
1 like
pseudoefedryny niestety woda morska nie przebije. Mozna kombinowac oczywiscie z innymi.
ENFP
No nie przebije, ale może ulżyć na tyle, że łatwiej się oddycha i nie ma się pełnej głowy.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Po wysłaniu pism do wielu urzędów w tym ministerstwa zdrowia pewien szpital zacznie być trochę, ale tylko trochę przyjaźniejszy dla ślepiątek. Niestety dopiero od lutego, ale jak pisał klasyk, niech żywi nie tracą nadziei.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dodzwoniłem się dzisiaj do przychodni i czekałem tylko 10 minut na możliwość porozmawiania z recepcjonistką! Wow
Senter San
Prześliczna re, recep, recepcjoniiiiiistka nanana. xDD
Happy hacking
Mi też się udało dodzwonić do przychodni, nawet w dość niedługim czasie. :D
Udana gra w showdowna. Na 6 meczy, 4 wygrane, a tylko dwa przegrane. Niestety jak narazie to tylko treningowe mecze, a nie turniejowe... :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
brawo, już Angole byli na 2 zawodach, mam nadzieję, że będziecie się pojawiać jeszcze.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Zremisowaliśmy z Czechami 1 do 1! Dobrze, że chociaż Polacy utrzymali ten remis, bo momentami Czesi chcieli strzelać gole, ale się im to nie udawało. Jestem zadowolony z tego remisu.
a z czego tu być zadowolonym skoro tylko wygrana dawała nam jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy?
dokładnie. xd -- (Numernabis): a z czego tu być zadowolonym skoro tylko wygrana dawała nam jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy? --
Große Operndiva?