Stało się coś wspaniałego, godnego publicznej pochwały albo po prostu rozpiera Cię zadowolenie czy uciecha z jakiegoś powodu? Nie duś tego w sobie! Napisz o tym i podziel się radością z innymi!
Chyba pierwsze lody przełamane. Daje się kociczka brać na ręce, daje się głaskać, nieśmiało się łasi czasami i polubiła zabawy wędką. Zjadła też mi dwa kawałki kurczaka z ręki. Odnalazła też miejsce na parapecie do obserwowania świata.
Hmm, chyba lubię kawę. znaczy zawsze ją lubiłem, jednak teraz spożywam jej jakoś więcej. Moje jedyne wymaganie wobec "małej czarnej" jest takie, by była dobra. P.S.: W tej tam, zielonej, co to jest niemal za każdym rogiem w miastach, to kawa jest nadzwyczaj dobra, szczególnie jak na renomę, jaką cieszy się ta sieć.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
-- (EugeniuszPompiusz): Hmm, chyba lubię kawę. znaczy zawsze ją lubiłem, jednak teraz spożywam jej jakoś więcej. Moje jedyne wymaganie wobec "małej czarnej" jest takie, by była dobra. P.S.: W tej tam, zielonej, co to jest niemal za każdym rogiem w miastach, to kawa jest nadzwyczaj dobra, szczególnie jak na renomę, jaką cieszy się ta sieć.
Noo, też mi ostatnio bardzo zasmakowała <3 -- (EugeniuszPompiusz): Hmm, chyba lubię kawę. znaczy zawsze ją lubiłem, jednak teraz spożywam jej jakoś więcej. Moje jedyne wymaganie wobec "małej czarnej" jest takie, by była dobra. P.S.: W tej tam, zielonej, co to jest niemal za każdym rogiem w miastach, to kawa jest nadzwyczaj dobra, szczególnie jak na renomę, jaką cieszy się ta sieć.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.