Inne(Dyskusja ogólna)

Wpadki w stacjach radiowych.

Started by Puszkin 47 posts last post 5 years ago Page 3 of 3

Oczywiście Radio DHT. :)
-- (magmar):
Jaka to była rozgłośnia?

--

#44 Edited

Interaktywny Leszek :D :D :D pamiętam tę wpadkę.

A słynny upierdolony stół Durczoka?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Chyba nawet z Daszem słuchaliśmy.
-- (Puszkin):
Z ostatnich wpadek to pamiętam, jak jakoś we wrześniu, albo październiku w Esce skończyła się Rap Dwudziestka i na dobre 5, czy 10 min była taka pięęękna cisza.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#47 1 like

No cóż, wiele bym dał, żeby mieć nagranie o którym chcę opowiedzieć. Mój przyjaciel przez jakiś miesiąc działał kiedyś w lokalnej rozgłośni. Małe, internetowe radio. Postanowił zaprosić do audycji kolegę rapera i zrobić z nim wywiad. W tle oczywiście odtwarzał płytę owego artysty. Ja siedziałem z nimi. Audycja się zaczyna, kilka pytańpadło i przerwa na muzykę. Prowadzącym wydawało się, że Mikrofon wyłączony więc koledzy się nie przejmują i gadają coś w stylu. K...a w niedzielę rano byłem w ch... skacowany i k...a o czwartej rano musiałem na pociąg za...ać. A kac jak ch... i jeszcze matka k...a do mnie się dobija. itp. Po dziesięciu sekundach ktoś życzliwy wstawił komentarz na stronie radia. Na jaki pociąg? Potem było jeszcze kilka kwiatków, ale to raczej nadaje się na priw.