EltenLink

Przyciski Easy Switch na klawiaturze Logitech

Back to Technologia bezprzewodowa

#1 Julitka

Witajcie,
Muszę na szybko sparować bezprzewodową klawiaturę Logitech z urządzeniem bez pomocy oka; dowiedziałam się, że aby to zrobić, muszę przycisnąć przycisk Easy Switch, ale nie wiem, gdzie on może się znajdować. Czy ktoś mógłby pomóc mi w temacie?
Z góry wielkie dzięki!

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-02-11 09:13

#2 Numernabis

Najczęściej ten przycisk znajduje się gdzieś w okolicy klapki z baterią, a jeśli takowej nie ma to i tak gdzieś od spodu i jest on najczęściej zapadnięty, nie wystaje.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-02-11 10:32

#3 djdenismusic

Jaki to model klawiatury?
W logitech k370 przyciski easy switch to kombinacja klawisza fn i od f1 do f3, w zależności od tego, pod jaki numerek chcesz przypisać urządzenie. Klawisz fn znajduje się zaraz obok prawego alta.

2023-02-11 10:37

#4 Julitka

Dziękuję obu panom. Niestety modelu właśnie nie pamiętam, sytuacja jest awaryjna, klawiatura w lapku siada.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-02-11 13:27

#5 Julitka

Jak one zwykle się identyfikują?

2023-02-11 13:29

#6 Julitka

Wiem tylko, że nie ma numerycznej.

2023-02-11 13:32

#7 Julitka

Ok, dowiedziałam się, stety lub nie, że to z serii Keys-to-go.

2023-02-11 13:37

#8 guliwer

Hmm to jest taka klawiatura mega cieńka całkiem płaska jakby z gumową powierzchnią? Czytałem test jej i podobno ogólnie ok tylko że trochę ciężko się pisze w znaczeniu że mocno trzeba naciskać klawisze. Możesz to potwierdzić albo zanegeować?

2023-02-11 16:09

#9 Julitka

Guliver, nie mam pojęcia, bo nie tego dotyczy wątek. Ja muszę ją sparować.
-- (guliwer):
Hmm to jest taka klawiatura mega cieńka całkiem płaska jakby z gumową powierzchnią? Czytałem test jej i podobno ogólnie ok tylko że trochę ciężko się pisze w znaczeniu że mocno trzeba naciskać klawisze. Możesz to potwierdzić albo zanegeować?

--

2023-02-12 15:46

#10 guliwer

Wyczytałem że jest specjalny guzik do parowania bluetooth. Jeśli ktoś Ci nie podpowie dokładnie to sama to zrób. Na pewno tam nie ma dużo nadprogramowych przycisków. Więc posprawdzaj każdy z nich przytrzymując go przez 2-3 sekundy. Chyba że wolisz siedzieć bezczynnie i czekać aż ktoś Ci dokładnie wytłumaczy który to jest.

2023-02-12 17:24

#11 Julitka

@Guliver Serio myślisz, że sama nie próbowałam go znaleźć, nim tu zapytałam? :) Gdybym znalazła guzik, tego wątku by tu nie było. :0

2023-02-12 20:02

#12 misiek

A zadzwoń na Be my eyes i zapytaj, który to przycisk jak nie masz innego wyjścia.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-02-13 02:32

#13 zywek

nad home jest 2, nad insertem jest 1 i nad pg_up jest 3.

2023-02-13 10:37

#14 zywek

Aa, nie ta klawiatura. One się nie różnią u mnie niczym od normalnych klawiszy.

Edited 2023-02-13 10:37

#15 Julitka

Tak, nie ta klawiatura.
-- (zywek):
nad home jest 2, nad insertem jest 1 i nad pg_up jest 3.

--

2023-02-13 10:39