Witajcie, Muszę na szybko sparować bezprzewodową klawiaturę Logitech z urządzeniem bez pomocy oka; dowiedziałam się, że aby to zrobić, muszę przycisnąć przycisk Easy Switch, ale nie wiem, gdzie on może się znajdować. Czy ktoś mógłby pomóc mi w temacie? Z góry wielkie dzięki!
Najczęściej ten przycisk znajduje się gdzieś w okolicy klapki z baterią, a jeśli takowej nie ma to i tak gdzieś od spodu i jest on najczęściej zapadnięty, nie wystaje.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Jaki to model klawiatury? W logitech k370 przyciski easy switch to kombinacja klawisza fn i od f1 do f3, w zależności od tego, pod jaki numerek chcesz przypisać urządzenie. Klawisz fn znajduje się zaraz obok prawego alta.
Hmm to jest taka klawiatura mega cieńka całkiem płaska jakby z gumową powierzchnią? Czytałem test jej i podobno ogólnie ok tylko że trochę ciężko się pisze w znaczeniu że mocno trzeba naciskać klawisze. Możesz to potwierdzić albo zanegeować?
Guliver, nie mam pojęcia, bo nie tego dotyczy wątek. Ja muszę ją sparować. -- (guliwer): Hmm to jest taka klawiatura mega cieńka całkiem płaska jakby z gumową powierzchnią? Czytałem test jej i podobno ogólnie ok tylko że trochę ciężko się pisze w znaczeniu że mocno trzeba naciskać klawisze. Możesz to potwierdzić albo zanegeować?
Wyczytałem że jest specjalny guzik do parowania bluetooth. Jeśli ktoś Ci nie podpowie dokładnie to sama to zrób. Na pewno tam nie ma dużo nadprogramowych przycisków. Więc posprawdzaj każdy z nich przytrzymując go przez 2-3 sekundy. Chyba że wolisz siedzieć bezczynnie i czekać aż ktoś Ci dokładnie wytłumaczy który to jest.