EltenLink

perfumy nina-ricci-luna

Back to Odzierz i moda

#1 ewelinka

sprzedam perfumy nina-ricci-luna o pojemności 80 ml. cena to 140 zł, do lekkiej negocjacji.

damska woda toaletowa Nina Ricci Luna. Ten zapach – lekki, energetyczny i nieco tajemniczy – będzie doskonale rezonować z nieznośną lekkością młodości i podkreśli Twoją dziewczęcą zmysłowość.
zapach w pięknym flakonie, dedykowany dla młodszych kobiet
intensywny, promienny zapach z wyszukanymi akordami
z linii zapachów Les Belles de Nina
Skład zapachu
Soczysty wstęp zapewnia połączenie kwiatu pomarańczy i aromatu owoców leśnych. Po chwili dołącza do nich nuta delikatnego karmelu z miodowym akcentem. Słodkawe drzewo sandałowe wraz z wanilią z Madagaskaru w nutach głębi tworzą harmonijny duet, który zapewnia doznania zmysłowe aż do ostatnich chwil.
Historia zapachu
Słowo Luna, oznaczające w języku łacińskim Księżyc, stanowi również nazwę wody Nina Ricci Luna i doskonale wyraża nieco tajemniczy, a jednocześnie śmiały i nieodparty charakter jej kompozycji zapachowej. Korespondują z nim również odcienie błękitu, dominujące na flakonie. Kolor nocnego nieba kontrastuje ze złotymi liśćmi na nakrętce, wyrażając tym samym obietnicę intensywnych doznań zmysłowych.
Głowa
kwiat pomarańczy, jagody leśne
Serce
karmel, odwieczny kwiat
Podstawa
drzewo sandałowe, wanilia madagaskarska
Grupy zapachów
orientalne

2022-12-28 20:57

#2 misiek

Jaka cena?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-12-29 02:15

#3 adelcia

"cena to 140 zł, do lekkiej negocjacji."

2022-12-29 02:48

#4 ewelinka

jest w ogłoszeniu.

2022-12-29 09:47

#5 Ryba

haha za dużo

2023-05-10 20:15

#6 ewelinka

za 100 mogę sprzedać.