Forum

Noc muzeów - co myślicie o tej idei? czyjest potrzebna

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Previous 2 / 2

Zuzler

#21 ·

1 likes
A to ciekawe. A co sądzisz w takim razie o samej idei? W sensie, czy i w Twoim wypadku jest to jedyna okazja w roku, żeby przypomniec sobie, że istnieje coś takiego jak muzea?

Monia01

#22 ·

Rzadko chodzę do muzeów, ale z innych względów niż ten, że onich przez cały rok nie pamiętam, więc nie, nie w moim przypadku.
🇺🇦 🇵🇱

magmar

#23 ·

Jakoś nie jestem entuzjastką muzeów, wiele rzeczy jest za gablotą, ale idea niech będzie.
Może komuś przybliży ona sztukę.
Zawsze popieram wydarzenia kulturalne.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

lwica

#24 ·

Jestem zdecydowanie za. :) Chętnie bym się wybrała, gdyby było z kim. :) najlepiej z kimś, kto ogarnia i jest w stanie głosić nam o tym, co widzi, bez szkody dla swojego odbioru. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

iwkan

#25 ·

A my się planujemy wybrać na takie nocne zwiedzanie, bo teraz jest to możliwe, z racji przeprowadzki do Gniezna. Zresztą ostatnio chłonę po prostu różne ciekawe imprezy po przymusowej izolacji komunikacyjnej wcześniej. Bardzo bym chciała odwiedzić w ten sposób muzeum polin. Jest to chyba najlepsze muzeum, ma również audioprzewodniki.
Слава Україні! Sława Ukraini!
Previous 2 / 2