EltenLink

Intercity w Koleo.

Back to inne

#61 misiek

A to akurat nie Julitka pisała, tylko wszechwiedzący Guliwer.
-- (Numernabis):
Julitka, nie nam nierozumnym zrozumieć to co rozumni rozumieją.
Chwała bystrzakom!!!

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-04-08 17:38

#62 guliwer

Numernabis odnosił się do tego co ja napisałem, wymieniając Julitkę jako adresata postu. Jak zwykle wiedziałeś że gdzieś dzwoni, ale nie wiedziałeś gdzie:)
-- (misiek):
A to akurat nie Julitka pisała, tylko wszechwiedzący Guliwer.
-- (Numernabis):
Julitka, nie nam nierozumnym zrozumieć to co rozumni rozumieją.
Chwała bystrzakom!!!

--

--

2023-04-08 18:22

#63 Numernabis

MiśkuTak, wiem, że nie Julitka, ale ja napisałem do Juliki na odpowiedź rozumnego na post Julitki.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-04-08 18:58

#64 Numernabis

OK, po zakupie biletu w Koleo jest zakładka Moje bilety czy w pociągu wystarczy pokazać bilet z tej zakładki czy trzeba z załącznika wiadomości email plik pdf?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-04-10 15:43

#65 CzarnyPies

Wystarczy pokazać w aplikacji.

2023-04-10 16:22

#66 Numernabis

OK, dziękuję

2023-04-10 16:29

#67 zywek

@guliwer przetań znóœ siać ferment. W starych wagonach typu stodoła nie ma żadnego logicznego ułożenia miejsc i wcale nie jest 2 obok 8 ani 4 obok 6, bo ja siedziałem na miejscu 77 obok 74, można? Można.

2023-04-10 18:10

#68 guliwer

Ja nie wiem w jakich wagonach Ty siedziałeś, ale w prawidłowo oznaczonych wagonach miejsca są ponumerowane wg międzynarodowego schematu. Ja nie odpowiadam za wagony gdzie numerowali sobie miejsca jak chcieli a nie jak powinni:) W prawidłowo oznaczonych wagonach miejsca są
logicznie ponumerowane.

2023-04-10 19:38

#69 Julitka

@Numernabis Pamiętaj tylko, że musisz przejść na wiersz który zaczyna się Twoim imieniem i nazwiskiem i potem jest cały długi ciąg rzeczy, począwszy od numeru, poprzez płatność, na numerze miejsca kończąc. Na to musisz tapnąć, żeby się zaznaczyło, i wtedy bilet jest ładnie powiększony. Przynajmniej na IOS, na Androidzie nie wiem, jak jest.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-04-11 12:03

#70 cinkciarzpl

To ja podziękuję za taką logikę. Po co właściwie się tym zajmować? 99% podróżnych po prostu patrzy na numerki, a u nas zawsze musi być tutusrutu. Zawracanie tyłka i tyle.
nie wiem w jaTkich wagonach Ty siedziałeś, ale w prawidłowo oznaczonych wagonach miejsca są ponumerowane wg międzynarodowego schematu. Ja nie odpowiadam za wagony gdzie numerowali sobie miejsca jak chcieli a nie jak powinni:) W prawidłowo oznaczonych wagonach miejsca są
logicznie ponumerowane.

--

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-04-11 12:22

#71 Numernabis

Dziękuję
-- (Julitka):
@Numernabis Pamiętaj tylko, że musisz przejść na wiersz który zaczyna się Twoim imieniem i nazwiskiem i potem jest cały długi ciąg rzeczy, począwszy od numeru, poprzez płatność, na numerze miejsca kończąc. Na to musisz tapnąć, żeby się zaznaczyło, i wtedy bilet jest ładnie powiększony. Przynajmniej na IOS, na Androidzie nie wiem, jak jest.

--

2023-04-11 15:05